Soru Mi5 lg ekran

Sub-zer0

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Umut Nusret
Cihazım
Mi4 LTE, Mİ5 Pr
Meslek
Mühendis
Konular
6
Merhaba 2 haftadır mi5 kullanıyorum telefonu sıfır almıştım.daha önceki mi4 tecrubemden memnun kalarak bu telefonu aldım fakat telefonumda lg ekran var telefonu satmayı düşündüm fakat ekrani lg olduğundan kimse almak istemiyor.ileride ghost screen yaşayacak bende bundan dolayı cihazdan soğudum.ekrani ileride değişecek olsa servisi sorunlu hem de lg olmayan ekranı nereden bulacağım?lg ekran olupta sorun yaşamayan var mı?

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Merhaba 2 haftadır mi5 kullanıyorum telefonu sıfır almıştım.daha önceki mi4 tecrubemden memnun kalarak bu telefonu aldım fakat telefonumda lg ekran var telefonu satmayı düşündüm fakat ekrani lg olduğundan kimse almak istemiyor.ileride ghost screen yaşayacak bende bundan dolayı cihazdan soğudum.ekrani ileride değişecek olsa servisi sorunlu hem de lg olmayan ekranı nereden bulacağım?lg ekran olupta sorun yaşamayan var mı?

Şans meselesi ghost screen sorunu lg ekranlarda daha fazla görülüyor evet ama bu ghost scren sorununu kesin olarak yaşayacağınız anlamına gelmez,orjinal jdi ekranız bulmanız zor bozuk MI5 bulmanız dışında yan sanayi dediğimiz ekran bulabilirsiniz aliexpress gibi sitelerden.

Oyla:

Erenimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
MI 5S Plus
Konular
10
Şans meselesi ghost screen sorunu lg ekranlarda daha fazla görülüyor evet ama bu ghost scren sorununu kesin olarak yaşayacağınız anlamına gelmez,orjinal jdi ekranız bulmanız zor bozuk MI5 bulmanız dışında yan sanayi dediğimiz ekran bulabilirsiniz aliexpress gibi sitelerden.
ekranımızın markasına nereden bakıyoruz?

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Oyla:

Erenimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
MI 5S Plus
Konular
10
Ayarlar telefon hakkında kısmından - çekirdek sürümüne arka arkaya 5-6 kez dokunun,check version info girin orda yazar.
xcmd incell dsi panel miş bir bilgim yok fakat teşekkürler

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt