Yardım Mi5 internetimi sömürüyor

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
Arkadaşlar türk telekom 3g ilr bağlanıyorum instagram inanılmaz derecede internet yiyor. Sebebi nedir? Eski telim lgg4 te bu kadar yemiyordu. Mi5te veri tasarrufu modu var mıdır? Yada ınstagramda öyle birşey var mıdır?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam güvenlik uygulamasına girin ve oradaki su damlası simgesine tıklayın. Öncelikle burada sağ üstteki ayar simgesi ile ayarlarına girin veri limitinizi belirleyin. Altında yer alan veri limiti ve bildirimler menüsünden günlük kullanılabilecek max veri limitini de ayarlayabilirsiniz. Eğer bildirim çubuğunda görüntüleme izni verirseniz sürekli olarak bildirim çubuğundan da kullandığınız veriyi takip edebilirsiniz. Daha sonra geri gelerek veri kullanımını kısıtla seçeneği altından internete bağlanmasını istemediğiniz uygulamaları ayarlayın. Son olarak da veri kullanım istatistikleri altından mobil verinizi bitiren uygulamaları bularak bunarın ağ erişimini sınırlandırın :)

Oyla:

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ınstagram inanılma
Hocam güvenlik uygulamasına girin ve oradaki su damlası simgesine tıklayın. Öncelikle burada sağ üstteki ayar simgesi ile ayarlarına girin veri limitinizi belirleyin. Altında yer alan veri limiti ve bildirimler menüsünden günlük kullanılabilecek max veri limitini de ayarlayabilirsiniz. Eğer bildirim çubuğunda görüntüleme izni verirseniz sürekli olarak bildirim çubuğundan da kullandığınız veriyi takip edebilirsiniz. Daha sonra geri gelerek veri kullanımını kısıtla seçeneği altından internete bağlanmasını istemediğiniz uygulamaları ayarlayın. Son olarak da veri kullanım istatistikleri altından mobil verinizi bitiren uygulamaları bularak bunarın ağ erişimini sınırlandırın :)
Hocam ınstagram inanılmaz şekilde internetimi yiyor ama lg g4te böyle değildi. Bugün 238 mb sadece instagram.

Oyla:

creed90

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mİ5 Pro
Konular
20
cantara hocam veri kullanımı ayarlarında bir sorun var sanırım. Ben limiti ayarlıyorum, yenileme tarihini de ayarlıyorum ama limit aşıldı uyarısı alıyorum. Ha bir de İnterneti kesiyor sebepsiz yere.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
İnstagrami sil.Eski surum instagram yukle ve google play otomatik uygulama guncellemeyi kapat.ayrıca instagram ayarlarindan veri tasarrufunu aktif edip otomatik video oynatmayi devre disi birakip bide oyle dene.ayrica isin bitince instagramdan cikis yaparsan baya karli olursun

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Conconist50 hocam telefonumda sosyal medya uygulamalarını kullanmıyorum dolayısıyla bir fikrim yok o konuda... ozgrcvdr hocamın verdiği ayarları bir deneyin isterseniz.

creed90 hocam günlük veri sınırı aşılmış olabilir mi? Veri limiti ve bildirimler bölümünden bir kontrol eder misiniz?

Oyla:

Ottway

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi6 64
Konular
65
Valla onun yolu mobil veriyi sınırsıza bağlamak oluyor :) 2 ayda 100gb mobil veri kullandım vodafone hız sınırı vs. yok :))))

Oyla:

creed90

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mİ5 Pro
Konular
20
Conconist50 hocam telefonumda sosyal medya uygulamalarını kullanmıyorum dolayısıyla bir fikrim yok o konuda... ozgrcvdr hocamın verdiği ayarları bir deneyin isterseniz.

creed90 hocam günlük veri sınırı aşılmış olabilir mi? Veri limiti ve bildirimler bölümünden bir kontrol eder misiniz?
Günlük limit koymadım hocam hiç.

Oyla:

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnstagrami sil.Eski surum instagram yukle ve google play otomatik uygulama guncellemeyi kapat.ayrıca instagram ayarlarindan veri tasarrufunu aktif edip otomatik video oynatmayi devre disi birakip bide oyle dene.ayrica isin bitince instagramdan cikis yaparsan baya karli olursun
Hocam veri tasarrufunu buldum instagramda ama oto video yğklemeyi kapamadım adım adım söyleyebilir misiniz

Oyla:

trsdroid

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
7
Sanki bana da fazla tüketiyor gibi geldi bende facebook kullanırken oluyor oto video kapalı hd resim yükleme falan kapalı ama baya gidiyor ayarlardan bakıyorum sadece facebook var tüketen interneti

Oyla:
Üst Alt