Yardım Mİ5 ile ilgili sorular

buraktun45

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
6
Merhaba arkadaşlar,birkaç gündür cihaza twrp yüklemeye çalışıyorum,fastboot ekranında kalıyor forumdaki tüm uygulamaları denedim youtube'daki videolara baktım,kapatıp açıyorum mi ekranında kalıyor ayrıca bu süreçte cihazda yaşadığım sorunları da söylemek istiyorum;simgeler kendiliğinden yer değiştiriyor,duvar kağıtları siliniyor siyah ekran geliyor yeniden yüklemek zorunda kalıyorum ve kilit ekranında değişiklik yapamıyorum(görsel anlamında) konuyu bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

alfacerkes58

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taha Berk
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
9
arka planda pil tasarrufu ayarları nasıl olmalı
arka plan ayarlarını tavsiyem sık kullanmadıklarını kısıtla onun dışında miui kendi ayarlarını yapıyor belkide fazla uygulama yüklediğin için ram doluluğu pili hızlı boşaltır yinede tavsiyem çok kullanılmayanları kısıtlaman hatta romundan kaynaklı olabilirde açıkcası :/

Oyla:

buraktun45

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
6
Önerilerin için teşekkürler kardeşim sistemdeki duvar kağıtlarını yüklüyor ama dışarıdan resim yüklemek istediğimde resim yüklenemiyor uyarısı geliyor.

Oyla:

alfacerkes58

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taha Berk
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
9
tema mağazasındaki duvar kağıtlarından bahsediyorsan ara sıra bağlantı sorunu olabiliyor yuklenmiyor bu yuzden sende sürekli oluyosa mi hesabinla ilgili bi sorun olabilir ama diğer türlü diyorsan miui duvar kağıdı döngüsüne maalesef kendin ekleyemiyorsun deaktif edip kendi istedigini ayarlaman lazım

Oyla:

Mİdaş

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Redmi
Cihazım
Redmi4 prime
Konular
0
ÇÖZÜM BULUNDU KARDEŞİM...(resim yüklenemiyor)
Güvenlik uygulamasına gir. İzinler- izinler-depolamaya git en üstte üç noktayı tıkla sistemi göster yap daha sonra depolama izni isteyen uygulamalardansistem başlatıcıya izin ver. Çözene kadarcanım çıktı, ama buldum sonunda geçmiş olsun.

Oyla:

creed90

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mİ5 Pro
Konular
20
ÇÖZÜM BULUNDU KARDEŞİM...(resim yüklenemiyor)
Güvenlik uygulamasına gir. İzinler- izinler-depolamaya git en üstte üç noktayı tıkla sistemi göster yap daha sonra depolama izni isteyen uygulamalardansistem başlatıcıya izin ver. Çözene kadarcanım çıktı, ama buldum sonunda geçmiş olsun.
Üstad bu ne için?

Oyla:
Üst Alt