Yardım Mi5 için sürüm tavsiyesi

RoIF

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yiğit
Cihazım
mi5
Konular
1
Arkadaşlar merhaba, 2016 Aralık ayında almış olduğum mi5 32gb telefonu bataryasını bile değiştirmeden hala sorunsuz kullanıyorum. Cihazım biraz kasıyordu bugün ilk defa sıfırladım. Sıfırladıktan sonra daha çok kastığını fark ettim. Bootloder kilidini açtım. Hangi sürüme dönmeliyim sizce? telefonu ilk aldığım sürüme bile dönebilirim benim için fark etmez hızlı olsun kasmasın yeter ki.
Bu işlerde biraz acemiyim hangi sürümü hangi araçla yüklemem gerektiğinden kısaca bahsedebilirseniz çok sevinirim.

Android sürümü= 8.0.0 OPR1.170623.032
MIUI sürümü= MIUI Global 10.2 Kararlı 10.2.2.0(OAAMIXM)

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
CrDroid öneririm. Denediklerimin arasında en iyisi. Aosp rom. Yani saf androide benzer, fakat fazlasıyla özelleştirmesi var.

Oyla:

mustafagokhankarabulut

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gokhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
19
Aynı sıkıntılar bendede vardı.İki seçeneğin var;

1-Aosp tabanlı romları kullanmak.(Google arayüzü ağırlıklıdır.) Miui arayüzüne alıştıysan zor gelebilir.
2-Mİui 7-8-9 bunlardan birine dönmen. Miui 10 veya 11 yüklemen durumunda telefonda ilk başlarda kasma olmasa bile bir kaç gün sonra inanılmaz kasılmalar olacaktır.

Aosp tabanlı romları kullandım çok akıcı ve kullanışlıydı fakat miui arayüzene alıştığım ve sevdiğim için miui 9 yükleyerek kullanmıştım. Şu anda poco f2 pro kullanıyorum.

Oyla:

RoIF

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yiğit
Cihazım
mi5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sıkıntılar bendede vardı.İki seçeneğin var;

1-Aosp tabanlı romları kullanmak.(Google arayüzü ağırlıklıdır.) Miui arayüzüne alıştıysan zor gelebilir.
2-Mİui 7-8-9 bunlardan birine dönmen. Miui 10 veya 11 yüklemen durumunda telefonda ilk başlarda kasma olmasa bile bir kaç gün sonra inanılmaz kasılmalar olacaktır.

Aosp tabanlı romları kullandım çok akıcı ve kullanışlıydı fakat miui arayüzene alıştığım ve sevdiğim için miui 9 yükleyerek kullanmıştım. Şu anda poco f2 pro kullanıyorum.
miui arayüzüne çok alıştım hocam 7 e dönsem daha hızlı olmaz mı acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

CrDroid öneririm. Denediklerimin arasında en iyisi. Aosp rom. Yani saf androide benzer, fakat fazlasıyla özelleştirmesi var.
hocam miui arayüzüne çok alıştım ve telefonla pek işim olmuyor tek istediğim hızlı olsun o yüzden o kadar özelleştirme filan ihtiyacım olmayacağını düşünüyorum

Oyla:

mustafagokhankarabulut

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gokhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
19
Takılma olmasın diyorsan 7 de olur 8 de 9 da nadiren kasılma olacaktır. güncelleme takıntın yoksa 7 veya 8 kullan.

Oyla:

RoIF

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yiğit
Cihazım
mi5
Konular
1
Takılma olmasın diyorsan 7 de olur 8 de 9 da nadiren kasılma olacaktır. güncelleme takıntın yoksa 7 veya 8 kullan.
teşekkür ederim hocam vakit ayırdığınız için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

direk miflash uygulaması ve miui 7 sürümünü indirip yükleyebilir miyim? sadece bl kilidi açık telefonumun başka bir işlem yapmadım

Oyla:

mustafagokhankarabulut

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gokhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
19
Uygundur fakat mi flash programını kullanırken dikkat et Flash butonuna basmadan önce en alttaki clean all and lock tuşu seçili olmasın yoksa bootlader'i tekrar kitliyor ve telefonu açılmaz hale getiriyor. en baştaki clean all seçeneğini seçerek yüklemeyi yap.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

RoIF

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yiğit
Cihazım
mi5
Konular
1
Uygundur fakat mi flash programını kullanırken dikkat et Flash butonuna basmadan önce en alttaki clean all and lock tuşu seçili olmasın yoksa bootlader'i tekrar kitliyor ve telefonu açılmaz hale getiriyor. en baştaki clean all seçeneğini seçerek yüklemeyi yap.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
peki hocam android sürümüyle bir ilgisi var mı hızın? yani miui 7 yapınca android 8 demi kalacak?

Oyla:
Üst Alt