Hocam arkadaşın dediği gibi bende 2 aydır falan kullanıyorum gerçekten miui tabanlı romların neredeyse hepsini denedim bir tek ondan memnun kaldım kimisinde dil sorunu oluyor kimisinde sistem hataları Vs ama bunda herşey stabil çok fazla özellik oldun diye değilde kararlı çalışan bi kaç özelliği ekleme yapmışlar yüz tanıma gibi ben memnunum şarj konusunda da beni üzmedi hiç tek bir eksiği var çift dokunma ile ekran kilitleme eklwmediler bir türlüTeşekkür ederim 8.1.11 indiriyorum şuan umarım şarjı da iyidir
4 gündür kullanıyorum bende memnunum bide ekran kapalıyken parmak izi ile uyandırma koysalar keşkeHocam arkadaşın dediği gibi bende 2 aydır falan kullanıyorum gerçekten miui tabanlı romların neredeyse hepsini denedim bir tek ondan memnun kaldım kimisinde dil sorunu oluyor kimisinde sistem hataları Vs ama bunda herşey stabil çok fazla özellik oldun diye değilde kararlı çalışan bi kaç özelliği ekleme yapmışlar yüz tanıma gibi ben memnunum şarj konusunda da beni üzmedi hiç tek bir eksiği var çift dokunma ile ekran kilitleme eklwmediler bir türlü
Bende lineage kullanmak istiyorum da hocam siz bir hatasını gördünüz mü günlük normal bi kullanıcıyım. Özellikle portre modu nasıl çalışıyor?Lineage 15.1 (Android 8.1.0 ) 25.01.2018 sayılı sürüm tek eksiği ota desteği yok güncelleme gelince el ile yüklemek lazım ama rom stabil ben hala 17.01.2018 kullanıyorum bir sıkıntı yok
+ Olarak Portre modu var hem ön hem arka
+ Olarak pil baya iyi normal kullanım 5 saate yakın
Bende lineage kullanmak istiyorum da hocam siz bir hatasını gördünüz mü günlük normal bi kullanıcıyım. Özellikle portre modu nasıl çalışıyor?
Teşekkür ederim yeni bir xiaomi kullanıcısıyım bootloader kilidim açık bu ama twrp yüklü değil. Bu romun yükleme talimatını nerden bulabilirim siz hangi siteden yuklediniz?Hiçbir sıkıntısı yok batarya süresi de global Beta kadar iyi
Portre modu güzel etrafımdaki kişiler hayran kaldı diyebilirim
Teşekkür ederim yeni bir xiaomi kullanıcısıyım bootloader kilidim açık bu ama twrp yüklü değil. Bu romun yükleme talimatını nerden bulabilirim siz hangi siteden yuklediniz?