İpucu Mi5 için Google kamera portre modu

Moryka

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
18
önce apk yı sonra da 3 modülü kurdum ama uygulama açılmıyor kamera durdu deyip kapanıyor. normal telefon kameram da açılmıyor
[doublepost=1528315430,1528233852][/doublepost]başlığı açan arkadaş çok dar anlatım yapmış. yaşadığım sorunun çözümüne gelirsek msm 8996 dosyasında değişiklik yapınca izinleri değişmiş.telefonu yeniden başlattığımda kendi kameram bile çalışmıyordu. izinleri tekrar rw r r yapıp yeniden başlatınca sıkıntı kalmadı
kardeşim ben pek giremiyorum telefonum bozuldu serviste bu konuyu actığımdan beridir cok zaman geçti güncelleme ile izin ayarları değişmiş olabilir elimde telefon olsa güncellerdim konuyu ama suan için imkanlarım kısıtlı malesef :(

Aresfatih

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mix2
Konular
6
arkadaşlar mi 6 kullanıcısı olarak google cameranın 2.kamerayı kullanmadığını farkettim. Yani dosyasını uydurdurktan sonra her telefonda çalışır.
Google cameranin özelliği bu zaten hocam tek kamera ile bokeh yapabiliyor bununda yüz tanıma sayesinde yapıyor onun için herhangi bir yüz yakalayamazsa bokeh efect veremiyor

erkan176

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
mi 6
Meslek
memur
Konular
36
Google cameranin özelliği bu zaten hocam tek kamera ile bokeh yapabiliyor bununda yüz tanıma sayesinde yapıyor onun için herhangi bir yüz yakalayamazsa bokeh efect veremiyor
tahminimce miui ekibi bunun farkına varıp yeni yazılımlarına entegre ettiler ki ,(yapılan kamera tanıtımdan anlaşılan mi5) miui 10 sayesinde çoğu mi telefonun, kamera uygulamasıyla yeniden şekillenecek. miui 10 u bekleyelim,eğer dedikleri gibiyse.bizde kamera portlamak zorunda kalmayız.

blackrow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
DoğuHan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
16
Ön kamerada portre modunu nasıl çalıştıracağız :D bide ön kamera ile çekilen resimler ters çıkıyor arka sorunsuz

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16

blackrow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
DoğuHan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
16
teşekkürler test ediyorum hemen
[doublepost=1529341628,1529325524][/doublepost]yine çalışmadı ön kamerada portre efekti

Üst Alt