camera api2 aktif ettinizmibunu yükledim vermiş olduğunuz dosyayıda flashladım lakin hala baş aşağı gösteriyor.
Harun hocam kullanıyor musunuz portre modunu ? Önerir misinizcamera api2 aktif ettinizmi
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yok kullanmıyorum sadece deneme amaçlı yeni sürümleri indirip kullanıp paylaşıyorum onun haricinde çok fazla fotoğraf çeken biri değilimHarun hocam kullanıyor musunuz portre modunu ? Önerir misiniz
Miui.AM Mi 5S 8.1.20 Global Beta
Hocam ayarları uyguladıktan sonra uygulamayı durdurup bidaha açınBen denedim çok stabil olmasada kamera portre modunda çekebiliyor ama şu an lens blur mod çıkıyor portre moduna geçemiyorum ve arka kamera açılmıyor ya
Bende çekiyor ama açıkcası çok fotograf çekmediğim için denemedimÖn kamerada portre çalışıyor mu acaba ?
Hocam sürümdesiniz hocam miui romdamısınız ayarlarınız nelerdir ve gcam sürümünüzü yazıp varsa linki verebilir misiniz ?Bende çekiyor ama açıkcası çok fotograf çekmediğim için denemedim
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muıu tr romdayım ayarları atmıştım zaten ben genellikle linkini verdiğimi kullanıyorumHocam sürümdesiniz hocam miui romdamısınız ayarlarınız nelerdir ve gcam sürümünüzü yazıp varsa linki verebilir misiniz ?