Soru Mi5 için Bunları Almalımıyım. (Anketli)

eskilerdenbirdost

Hürmet sana , ey şan dolu sancağım.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
İphone 6s
Meslek
Öğrenci
Konular
4
KILIF

KIRILMAZ CAM

arkadaşlar aliexpress üzerinden şu ikisini almak istiyorum siz ne dersiniz?

siegman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
mi5
Konular
0
yok yanlış anladın, hani dedim telefon yere düşerse alt taraf çıkar o darbeyle, sonra telefonun o kısımı açıkta kalacağı için çizilir ,ezilir. Yada alıp kendiniz kontrol edebilirsiniz.baktınız çok sağlam durmuyor, 1 liralık japon yapıştırıcısıyla sağlamlaştırabilirsin o alt kısımdaki parçayı. ben bunları aldım
siyah

bununda koyu renkli köşeleri ekstra korumalı olanını almıştım.

Bu arada ikisinde de cam filmim köşelerden kalkmadı

Oyla:

yasinsil

#Hash
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
OnePlus 5
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
11
Nillkin cama pahalı demişsiniz fakat (kendi adima konusuyorum) gidip 2 dolarlık cam kullandıktan sonra nillkin h+ pro nun farkını hissediyorsunuz. Zamaninda silikon kılıf+ markasız bir cam aldım ekran leş gibi parmak izi oluyordu. Parmağımı ekranda surterken adeta rahatsız oluyordum. Nillkin kullanmaya başladıktan sonra ne camda leş gibi parmak izi kalıyor ne de rahatsızlık veriyor. Ben almanızı tavsiye ederim.

Oyla:

eskilerdenbirdost

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
İphone 6s
Meslek
Öğrenci
Konular
4
bu nilkin ayrıca gelene kadar koruyucusuz mu kullanacaksınız,*

2 cam
1 silikon kılıf
paket 12tl yapayım size :D

zaten bu nilkin'e ihtiyacınız bile kalmayacak.
sağolun hocam iyice bakayım bir tüm seçeneklere sonra karar veririm :)

yok yanlış anladın, hani dedim telefon yere düşerse alt taraf çıkar o darbeyle, sonra telefonun o kısımı açıkta kalacağı için çizilir ,ezilir. Yada alıp kendiniz kontrol edebilirsiniz.baktınız çok sağlam durmuyor, 1 liralık japon yapıştırıcısıyla sağlamlaştırabilirsin o alt kısımdaki parçayı. ben bunları aldım
siyah

bununda koyu renkli köşeleri ekstra korumalı olanını almıştım.

Bu arada ikisinde de cam filmim köşelerden kalkmadı

hocam 2 tane mi aldınız kılıf. bende ilk linkteki siyah olandan almayı düşünmüştüm ama şık durmuyor diye vazgeçmiştim kafam karışık açıkçası en iyisi biraz daha bakınmak

Oyla:

eskilerdenbirdost

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
İphone 6s
Meslek
Öğrenci
Konular
4
Nillkin cama pahalı demişsiniz fakat (kendi adima konusuyorum) gidip 2 dolarlık cam kullandıktan sonra nillkin h+ pro nun farkını hissediyorsunuz. Zamaninda silikon kılıf+ markasız bir cam aldım ekran leş gibi parmak izi oluyordu. Parmağımı ekranda surterken adeta rahatsız oluyordum. Nillkin kullanmaya başladıktan sonra ne camda leş gibi parmak izi kalıyor ne de rahatsızlık veriyor. Ben almanızı tavsiye ederim.
hocam bende büyük ihtimalle camı alacağım lakin kılıf konusunda kafam karıştı sizin tavsiyeniz var mıdır veya hangi kılıfı kullanıyorsunuz

Oyla:

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67

Kılıf olarak kesinlikle tavsiye ederim 2 kere göğüs hizasından düşürdüm hiçbir ezik çizik olmadı. Hemde görünüşü çok şık aşırı kaba da değil elde tutuşu iyi. Mi5 in arkası çok kaygan kılıf kesinlikle al. Kırılmaz cam almanı da tavsiye ederim ama rahatsız olursan jelatin ve kılıf iyidir. Ben şuan öyle kullanıyorm

Oyla:

eskilerdenbirdost

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
İphone 6s
Meslek
Öğrenci
Konular
4

Kılıf olarak kesinlikle tavsiye ederim 2 kere göğüs hizasından düşürdüm hiçbir ezik çizik olmadı. Hemde görünüşü çok şık aşırı kaba da değil elde tutuşu iyi. Mi5 in arkası çok kaygan kılıf kesinlikle al. Kırılmaz cam almanı da tavsiye ederim ama rahatsız olursan jelatin ve kılıf iyidir. Ben şuan öyle kullanıyorm
hocam bunu gördüm lakin görünümü hoşuma gitmemişti benim telefon gold bu telefondan çok ayrı durur o yüzden elemiştim

Oyla:

f.oksuz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
LeMax2 6/128
Konular
15
kalite her zaman kalitedir. gerek kılıfta olsun gerek cam da olsun önemlidir. aliexpress üzerinde satılan markalı ürünlerin, orjinal olduğundan emin olduktan sonra alabilirsiniz. orjinal diye çakmaları satanlarda var.
telefona 1000-1500tl minimum para verip onu korumak için paradan kaçınmak bana mantıklı gelmiyor. 10 dolara cam, 10 dolarda kılıf desek 20 dolar toplamda. örnek olarak bugün mi5 ekranı ne kadardır. tahminimce 350tl civarıdır. 350tl yi daha güzel koruyabilmek için(%100 koruma olmaz) 20 dolar verilir bence. burda sadece 350tl ekran fiyatını da baz almamak gerek. telefonu satarken ikinci elde ekranı değişmiş bir telefon ile orjinal telefonun fiyatı aynı olmaz.

Oyla:

eskilerdenbirdost

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
İphone 6s
Meslek
Öğrenci
Konular
4
kalite her zaman kalitedir. gerek kılıfta olsun gerek cam da olsun önemlidir. aliexpress üzerinde satılan markalı ürünlerin, orjinal olduğundan emin olduktan sonra alabilirsiniz. orjinal diye çakmaları satanlarda var.
telefona 1000-1500tl minimum para verip onu korumak için paradan kaçınmak bana mantıklı gelmiyor. 10 dolara cam, 10 dolarda kılıf desek 20 dolar toplamda. örnek olarak bugün mi5 ekranı ne kadardır. tahminimce 350tl civarıdır. 350tl yi daha güzel koruyabilmek için(%100 koruma olmaz) 20 dolar verilir bence. burda sadece 350tl ekran fiyatını da baz almamak gerek. telefonu satarken ikinci elde ekranı değişmiş bir telefon ile orjinal telefonun fiyatı aynı olmaz.
Hocam o zaman ben bu ikisinide alacağım bunlar orjinal mi sence bakabilir misin sana zahmet

Oyla:

f.oksuz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
LeMax2 6/128
Konular
15
Hocam o zaman ben bu ikisinide alacağım bunlar orjinal mi sence bakabilir misin sana zahmet
satıcılar ve ürünlere bakınca alınabilir bence. ekran koruyucuda telefona uygulanmış resim yok ama alanlar memnun. sorun çıkacağını sanmıyorum.

Oyla:

eskilerdenbirdost

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
İphone 6s
Meslek
Öğrenci
Konular
4
satıcılar ve ürünlere bakınca alınabilir bence. ekran koruyucuda telefona uygulanmış resim yok ama alanlar memnun. sorun çıkacağını sanmıyorum.
O zaman bunları alacağım Türkiye'ye geldiğinde ise foruma koyarım arkadaşlara yardımcı olur

Oyla:
Üst Alt