- Adım
- ceylanom
- Cihazım
- mi 5
- Konular
- 1
Arkadaşlar merhaba mi5 her 2 dk bir uyku modundan ekran kilidine geçiyor.. bunu nasıl engellerim
Ayarlar / kilit ekranı ve şifre uyku seçeneğine girip zamanı ayarlayabilirsiniz veya süreyi kapatabilirsiniz.Arkadaşlar merhaba mi5 her 2 dk bir uyku modundan ekran kilidine geçiyor.. bunu nasıl engellerim
ayarlıyorum ama yine aynı şekilde geçmeye devam ediyor. oda şarzın bitmesine yol açıyorAyarlar / kilit ekranı ve şifre uyku seçeneğine girip zamanı ayarlayabilirsiniz veya süreyi kapatabilirsiniz.
Ayarlar / kilit ekranı ve şifre uyku seçeneğine girip zamanı ayarlayabilirsiniz veya süreyi kapatabilirsiniz.
Sorununuz yazılımsal gibi duruyor rom değiştirp denedizmi hocam.?ayarlıyorum ama yine aynı şekilde geçmeye devam ediyor. oda şarzın bitmesine yol açıyor
[doublepost=1518282618,1518282425][/doublepost]
youtube hatayı gönderdim
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
kılıfı çıkartıp denedim ama olmadı.. en son güncelleştirmeden sonra bu problemle karşılaştım telefon mi 5 mıu sürümü 9.1.0 hangi sürümü yüklemem lazım..Sorununuz yazılımsal gibi duruyor rom değiştirp denedizmi hocam.?
Veya kılıfı çıkarıp denedizmi?
kılıfı çıkartıp denedim aynı problem devam ediyor en son güncelleştirmeden sonra oldu ..Kılıf da bir problem mi var öyle geldi bana sanki
Bir önceki sürüme mi flash ile fastboot modda rom kurulumu yapınız.kılıfı çıkartıp denedim ama olmadı.. en son güncelleştirmeden sonra bu problemle karşılaştım telefon mi 5 mıu sürümü 9.1.0 hangi sürümü yüklemem lazım..
[doublepost=1518283080,1518283015][/doublepost]
kılıfı çıkartıp denedim aynı problem devam ediyor en son güncelleştirmeden sonra oldu ..
Sadece 64 bit Windows işletim sistemlerinde çalışır.Mi flash nerden indirebilirim