Yardım Mİ5 güncelleme sonrası değişim

mservet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Servet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
30
Mi5 en son çıkan sürüm olan güncelleme 7.1.19 beta ve Android 7.0 NRD90M sürümüde geldi fakat bayağı kurcaladım fakat önemli bir değişiklik göremedim deneyip gören varsa paylaşım yapabilirmi?

hilalmarket

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mahmut
Cihazım
mi 5
Konular
0
ayarlardan uygulamalara girin. Oradan google play store u seçip verileri temizle deyin.. daha sonra güncellemeleri kaldır deyin.. wi - fi ve mobil veriyi kapatıp play store a giriş yapın.. google play store ayarlarından uygulamaları otomatik güncelleme seçeneğini seçin. Sorun düzelecektir.
gardaş Allah razı olsun 2 gündür inan psikolijimi bozdu idi bu durum. cihazı satacaktım. ( bir kaç yerdede parmak izi okuması filan iptal olmuş ) yazılanları uyguladım durum düzeldi . teşekkürler

Oyla:

trky01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Türkay
Cihazım
Mi5 prime
Meslek
Elektrik Mühendisi
Konular
0
gardaş Allah razı olsun 2 gündür inan psikolijimi bozdu idi bu durum. cihazı satacaktım. ( bir kaç yerdede parmak izi okuması filan iptal olmuş ) yazılanları uyguladım durum düzeldi . teşekkürler
Eyvallah.. Ama kalıcı bir çözüm değil deniyor. Yabancı forumlarda biraz dolandım da.. Galiba devamlı bu işlemi yapacağız yeni güncelleme gelene kadar..

Oyla:

erkan176

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
mi 6
Meslek
memur
Konular
36
güncellemeden sonra google play store da kablosuz bekleniyor diyor sürekli kablosuzdan da bağlanınca aynı hatayı veriyor ve indirme yapmıyor beta sürüm benim mi5 yeni kullanıcıyım bilmiyorum ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?
indirilenler bölümünde ayar olması lazım bi bakın benim mi 4 aynısı oluyordu oradan indirme mbtını yükselttim mi5 te belki farklı kısımda olabilir güvenlikte felan kurcalayın derim

Oyla:

hilalmarket

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mahmut
Cihazım
mi 5
Konular
0
Eyvallah.. Ama kalıcı bir çözüm değil deniyor. Yabancı forumlarda biraz dolandım da.. Galiba devamlı bu işlemi yapacağız yeni güncelleme gelene kadar..
Cihaza nazar değdi resmen !!.
Ve bu gün mı olaya el koydu güncelleme geldi durum düzeldi.

Oyla:

aydin5858

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
aydin
Cihazım
note4
Konular
0
Mi5 ne zaman 4.6 gelir global beta sürümü kullanıyorum