Tabii ki. Rootu magisk ile yaptıysanız, forumun mi5 kısmında açılan google kamera konusuna girip ordaki gerekli dosyaları indirin. (Camera apk ve camera api2 dosyası) cameraAPI2 yi indirdikten sonra magiske girip soldaki 3 cizgiye tiklayin. Yukle kismindan indirdiginiz cameraAPI2 yi bulup kurun. Sonra google camera apksini kurun ve hayirli olsun. Karisik anlatimdan dolayi kusura bakmayınhocam suan
hocam suan global betayı yükledim twrp+root yaptım bundan sonrası için takip etmem gereken yolu belirtirmisiniz
Oreo'da cameraAPI2 aktif olarak gelir. Tekrar flashlamanıza gerek yoktur.Mi5 oreo güncellemesine uygun sürüm var mı? Xda’da verileni yükledim ama apiyi flashlamama rağmen durduruldu hatası alıyorum
XDA'da verdikleri konuda o şekilde söylememişler. Ben de flashladım verdkleri dosyayı. Malum ön kamera ters oldu gene. Üstelik çalışmıyor g.c. hala.Oreo'da cameraAPI2 aktif olarak gelir. Tekrar flashlamanıza gerek yoktur.
Evet gerekli adımları yaparsanız çalışır.miui beta rom kullanıyorum. Telefonuma kurabilir miyim?
Evet gerekli adımları yaparsanız çalışır.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi