Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
merhaba abi benim telefonda 6. bişey Beta yazıyor bu global rommu acaba? telefonu aldım direk güncelleyici açtım 6.11.10 güncellemesi indiriliyor dedi. Birde birşey soracağım ekran resmi nasıl alınıyorüstad cihazınızda çakma resmi olmayan rom mevcut. Bu Yüzden güncellemleri alamıyorsunuz Bootloader kilidiniz açıksa resmi global romu indirip kurabilirsiniz,Gelecek olan güncellemeleri (cihaza root atmadığınız sürece) alabiirsiniz.Yüklemeyle alakalı konular ve videolar S.S.S Bölümünde var.
merhaba abi benim telefonda 6. bişey Beta yazıyor bu global rommu acaba? telefonu aldım direk güncelleyici açtım 6.11.10 güncellemesi indiriliyor dedi. Birde birşey soracağım ekran resmi nasıl alınıyor
MIUI 8 Global 6.9.29 yazıyor çakma mı?Çakma Çin romu mevcut cihazda güncelleme almayan ekranın üst köşesinden parmağınızı aşağıya doğru çekin ordan ekran görüntüsü yazar ordan alabilirsiniz
Birde 6.11.10 güncellemesi var güncelleyicide ama daha yapmadım.Çakma Çin romu mevcut cihazda güncelleme almayan ekranın üst köşesinden parmağınızı aşağıya doğru çekin ordan ekran görüntüsü yazar ordan alabilirsiniz
Birde 6.11.10 güncellemesi var güncelleyicide ama daha yapmadım.
Bu dediğiniz cihazdan orjinal yüklüyse olur. Bir kaç konuya daha aynı mesajı yazmışsınız. En garanti yol çakma romlarda telefonu edl moda alıp MiFlash 64 bit ile temiz kurulum yapmaktır.Global rom yüklemek veya güncelleme yoksa güncellemek için.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
buna tıklayıp indiriniz.
İnen dosyaya karışmayın.
1-) Güncelleyiciye gelip sağ üsteki seçeneklere basınız.
2-) güncelleme paketi seç e tıklayınız.
3-) indirdiğiniz zip global V8.1.2.0 sürümünü seçerek güncelleyiniz.
güncelleme gelmiş. Ondan çakma rom olmadığından global roma nasıl geçiceğini söyledim en kolaydanBu dediğiniz cihazdan orjinal yüklüyse olur. Bir kaç konuya daha aynı mesajı yazmışsınız. En garanti yol çakma romlarda telefonu edl moda alıp MiFlash 64 bit ile temiz kurulum yapmaktır.