Yardım mi5 geri tusu sorunu ve güncelleme

• Konbuyu başlatan kcel92
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 11
  • Görüntüleme 2K

kcel92

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kazim
Cihazım
mi5
Konular
3
Arkadaslar 1 ay önce mi 5 aldım geri tusu basmıyordu garantiye yolladım 1 ay sonra elime geçti resmen 20 iş gününün sonunda kargoya verdiler ve sorun yok dediler güncelleme yap düzelir dediler onu bile yapmamışlar. Bende pek anlamam sürüme baktım MİUİ 8 GLOBAL 6.11.10 I BETA yazıyor. servis değilde satıcı mağaza bana global süüme geçir düzelicek dedi bu doğrumudur 2. side nasıl yapıcam hiç bir bilgim yok forumları okudum ama pek de anlamadım. beta dan nasıl stabil e geçerim ve bu geçirir mi tusun basmamasını acaba bilginiz var mı ?

katreileyl

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Şamil Tayyip
Cihazım
Mi 5 Prime
Konular
8
kardeşim global sürümü yükleyince güncelleyince düzeldi bende hiç bi sıkıntı kalmadı. Bu arada bende erkek hemşireyim. :)
Bende zaten Global Kararlı sürümü vardı ama hâlâ sorun çözülmedi. Bakalım aldığımda göreceğiz sorun devam ediyor mu etmiyor mu... Sadece hemşireyim desen yeterli olurdu

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Yigitozturk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit öztürk
Cihazım
Mi 5
Konular
17
1-Arkadaslar bendede ayni sorun var telefonu dun aldim ne yapmaliyim
2-telefonu ilk sarja koydugum zaman sarj olmadi 2 saat bekledim hicbir fark yok sonra cekip baska prize taktim normal doldu cikarttim acaba batarya omruyle ilgili sorun olurmu tesekkurler

Oyla:
Üst Alt