Yardım mi5 geri tusu sorunu ve güncelleme

• Konbuyu başlatan kcel92
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 11
  • Görüntüleme 2K

kcel92

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kazim
Cihazım
mi5
Konular
3
Arkadaslar 1 ay önce mi 5 aldım geri tusu basmıyordu garantiye yolladım 1 ay sonra elime geçti resmen 20 iş gününün sonunda kargoya verdiler ve sorun yok dediler güncelleme yap düzelir dediler onu bile yapmamışlar. Bende pek anlamam sürüme baktım MİUİ 8 GLOBAL 6.11.10 I BETA yazıyor. servis değilde satıcı mağaza bana global süüme geçir düzelicek dedi bu doğrumudur 2. side nasıl yapıcam hiç bir bilgim yok forumları okudum ama pek de anlamadım. beta dan nasıl stabil e geçerim ve bu geçirir mi tusun basmamasını acaba bilginiz var mı ?

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Zaten en güncel sürüm var cihazda. Donanımsal sorun var keşke iade isteseydiniz, iade veya değişim isteyin.

Oyla:

xtrem06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi9 lite
Konular
2
Arkadaslar 1 ay önce mi 5 aldım geri tusu basmıyordu garantiye yolladım 1 ay sonra elime geçti resmen 20 iş gününün sonunda kargoya verdiler ve sorun yok dediler güncelleme yap düzelir dediler onu bile yapmamışlar. Bende pek anlamam sürüme baktım MİUİ 8 GLOBAL 6.11.10 I BETA yazıyor. servis değilde satıcı mağaza bana global süüme geçir düzelicek dedi bu doğrumudur 2. side nasıl yapıcam hiç bir bilgim yok forumları okudum ama pek de anlamadım. beta dan nasıl stabil e geçerim ve bu geçirir mi tusun basmamasını acaba bilginiz var mı ?
ekranda kırılmaz cam varmı ?

mi5 & Tapatalk

Oyla:

katreileyl

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Şamil Tayyip
Cihazım
Mi 5 Prime
Konular
8
Bende de mi 5 Prime vardı geri tuşu bir çalışıyor bir çalışmıyordu garantiye verdim pazartesi günü bakalım ne olacak

Edit: 8.1.2.0 Global Kararlı sürüm vardı. Satıcı bazı kullanıcıların güncelleme ile geçtiğini söyledi ama benimkisi zaten son sürümdü.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

kcel92

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kazim
Cihazım
mi5
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten en güncel sürüm var cihazda. Donanımsal sorun var keşke iade isteseydiniz, iade veya değişim isteyin.
beta sürüm ama bu global kararlı sürüme geçersem düzeleceğini söylediler daha önce karşılaştık dediler. benim ki en gücenlimi yani cok anlamıyorumda ama beta yazıyor deneme sürümü olmuyor mu bu

Oyla:

katreileyl

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Şamil Tayyip
Cihazım
Mi 5 Prime
Konular
8
beta sürüm ama bu global kararlı sürüme geçersem düzeleceğini söylediler daha önce karşılaştık dediler. benim ki en gücenlimi yani cok anlamıyorumda ama beta yazıyor deneme sürümü olmuyor mu bu
Seninkisi beta yani geliştirici sürümü sen haftalık veya 2 haftada bir güncelleme alırsın sorun çıkma olasılığı daha yüksek, Seninkisi beta sürümün en son çıkanı şuanda benim tavsiyem sorun yaşamamak için Global Kararlı sürüme geçmen

Oyla:

hasanyangel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan Yangel
Cihazım
xiaomi mi5
Meslek
Erkek Hemşire :)
Konular
2
arkadaşlar geri tuşu bazen basıyor bazen basmıyor özellikle düz zemine koyduğum da menü ve geri tuşu ikiside basmıyor sizlerde de aynı sorun var mı ? çok sinirim bozuldu kaç gündür.

Oyla:

katreileyl

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Şamil Tayyip
Cihazım
Mi 5 Prime
Konular
8
arkadaşlar geri tuşu bazen basıyor bazen basmıyor özellikle düz zemine koyduğum da menü ve geri tuşu ikiside basmıyor sizlerde de aynı sorun var mı ? çok sinirim bozuldu kaç gündür.
Aynı sorun bende de var 2. sefer servise verdim ama YİNE yazılım güncellemesi yapılmış o kadar. Bunda da problem çözülmezse Tüketici Hakem Heyetine başvuru yapacağım

Oyla:

hasanyangel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan Yangel
Cihazım
xiaomi mi5
Meslek
Erkek Hemşire :)
Konular
2
Aynı sorun bende de var 2. sefer servise verdim ama YİNE yazılım güncellemesi yapılmış o kadar. Bunda da problem çözülmezse Tüketici Hakem Heyetine başvuru yapacağım

kardeşim global sürümü yükleyince güncelleyince düzeldi bende hiç bi sıkıntı kalmadı. Bu arada bende erkek hemşireyim. :)

Oyla:
Üst Alt