Çözüldü Mi5 Garanti sonrası "Servis Yok" sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheMax

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mi Max Prime
Konular
20
Arkadaslar merhaba. Cepporttan mi5 almistim 1 senedir gayet guzel kullaniyordum. Fakat gecen haftalarda kendi kendine kapandi ve ne sarj oluyordu nede aciliyordu. Servise yolladim ama kullanici hatasi flash yanmis deyip 350tl aldilar ve flash chipini degistirdiler. İcinde onemli bilgilerim olmasa kabul etmezdim. Herneyse asil sorunum telefona sim kart takiyorum sim ayarlari bolumunde hat ismi gozukuyor ama servis yok yaziyor bildirim cubugunda. Arama internet vs hicbir islemi yapamoyorum. İmeiler silinmemis ikiside saglam. Tekrar servise yollamak istemiyorum mazallah bunada kullanici hatasi deyip para alabilirler. Kendim bu servis yok sorununu nasil cozebilirm acaba?

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Anten kablosunu takmayı unutmuş olabilirler hocam. Servise göndermeniz en doğrusu.

Oyla:

TheMax

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mi Max Prime
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki anten kablosunu takmayi unutsalar türk telekom diye sim1 kisminda hat ismi gozukurmu

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hattın içinden o bilgiyi okuyor hocam.
Peki anten kablosunu takmayi unutsalar türk telekom diye sim1 kisminda hat ismi gozukurmu

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Delta Servis

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
2
Arkadaslar merhaba. Cepporttan mi5 almistim 1 senedir gayet guzel kullaniyordum. Fakat gecen haftalarda kendi kendine kapandi ve ne sarj oluyordu nede aciliyordu. Servise yolladim ama kullanici hatasi flash yanmis deyip 350tl aldilar ve flash chipini degistirdiler. İcinde onemli bilgilerim olmasa kabul etmezdim. Herneyse asil sorunum telefona sim kart takiyorum sim ayarlari bolumunde hat ismi gozukuyor ama servis yok yaziyor bildirim cubugunda. Arama internet vs hicbir islemi yapamoyorum. İmeiler silinmemis ikiside saglam. Tekrar servise yollamak istemiyorum mazallah bunada kullanici hatasi deyip para alabilirler. Kendim bu servis yok sorununu nasil cozebilirm acaba?

Merhaba

Telefonunuzun imei numarasını özel mesaj yoluyla bildirebilirsiniz.Gerekli incelemeleri yapıp tarafınıza bilgi verelim.

Saygılarımızla.

Oyla:

TheMax

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mi Max Prime
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anten kablosunu takmayı unutmuş olabilirler hocam. Servise göndermeniz en doğrusu.

anten kablosu çıkmış hocam allah razi olsun. Taktım düzeldi. Fikir alisverisi yapmak guzel birseymis tekrardan anladim. :) İyi gunler

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Geçmiş olsun :)

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt