Yardım MI5 fake rom MIUI 8 güncellemesi için yardım

fiko

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fikret
Cihazım
Mİ5
Konular
1
Merhabalar. 3 gün önce MI5'i hepsiburada'dan satın aldım.
Üzerinde MIUI 7(global 7.2.8.0.0 MAACNDB) rom ile geldi ve öğrendim ki MIUI 8 güncellemesi gelmiş ve telefonu yükseltmek istedim haliyle.
* Sistem Updates'e gelip oradan sorgulama yaptım fakat kullanılabilir güncelleme yok uyarısı verdi.
* Sistem için hem global hem çin için gelen güncellemeyi indirip Sistem Update's den "..." seçip > yükseltme paketini seç dedim ama oda verify yapmadı.
* Recovery mode ile yapayım dedim onda da siyah bir ekranda aşağısında usb kablo bağlantısı gözüken bir ekran geldi sadece.
* Sonra eu.miui.com'dan fastboot olarak da güncelleme yapılabildiğini öğrendim. Bunun için ise cihazın unlock yapılabilmesi için başvuru formu doldurdum ve şimdi gelecek cevabı bekliyorum.

Fastboot ile de olmazsa artık vay halime.

Güncellemeyi yapabilmem için başka bir önerisi olan var mı?

fiko

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fikret
Cihazım
Mİ5
Konular
1
Teşekkür ederim ama dün akşam fastboot ile yükseltme yaptım artık.

Sonuç olarak
  • Unlock için başvuru yapıp sonucu bekledim. Sonra bir kaç gün içerisinde telefona mesaj geliyor ve link gönderiyorlar. Gelen linkteki dosyayı indiriyoruz ve bilgisayara kuruyoruz. Kurduğumuz programı MI hesabı ile açıyoruz sonra telefonu bilgisayara recovery mod ile bağlayıp unlock yapıyoruz. =>
  • Fastboot için adresindeki adımları yaptıktan sonra yükseltme işlemi gerçekleşiyor.
aşağıdaki adrestede ayrıntılı olarak Unlock anlatılmış.

forum.miuiturkiye.net/konu/mi5-unlock-videolu-anlatim.5448/

Oyla:

orhan008

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
orhan
Cihazım
xiaomi
Konular
0
Fiko hocam benim telde fake aynı sürümde Hepsiburada dan aldım unlock için mesaj geldi. Ama unlock islemlerini yaparken yeni kilit açma ekranına yönlendiriliyor (GO). Formdan birkaç yere yazdım kimse yardımcı olmadı. Gelen mesajı ekleyeyim.You've been granted the permission to unlock your device (Mi Account (165.....). Download Mi Unlock Tool at B040

Oyla:

fiko

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fikret
Cihazım
Mİ5
Konular
1
Fiko hocam benim telde fake aynı sürümde Hepsiburada dan aldım unlock için mesaj geldi. Ama unlock islemlerini yaparken yeni kilit açma ekranına yönlendiriliyor (GO). Formdan birkaç yere yazdım kimse yardımcı olmadı. Gelen mesajı ekleyeyim.You've been granted the permission to unlock your device (Mi Account (165.....). Download Mi Unlock Tool at B040
Oradaki adrese gidip unlock tools indirip mi hesabı ile giriş yapıp recovery modda unlock yapmanız lazım. Şimdi telefondan yazıyorum, bilgisayarımda gerekli linkler vardı.

Oyla:
Üst Alt