Yardım mi5 edl modunda rom tüklenmiyor

scorpio65

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ramazan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
23
cihazı edl moduna aldım mi flash ile stock rom yüklemek istemiştim 5dk da yüklendi işlem başarılı filan dedifakat cihaz açılmadı hala siyah ekran ama pc görüyor mi flash da com3 olarak görünüyor ama açılmıyor brick mi oldu acaba rom yükleyemiyorum bootloader kilitli olabilir ama cihazı unlock etmiştim

edl moddan nasıl cıkabilirim cihaz acılmıyor rom başarılı olsa dahi cihaz siyah ekran

başka bir miflash versiyonu ile deniyorum bakalım olacakmı.Bir önceki denememde işlem tamamlandı yazmıştı sonra power tusuna 10-15 saniye basmama ragmen rom acılmadı cihaz hala edl modda fastboot moda da alamıyorum fasboot moda alabilirsem twrp kurup custom rom yükleyecegim en azından cihaz çalışır yardımcı olurmusunuz nasıl cıkabilirim ya da nasıl rom yükleyebilirmi

oldu rom yüklendi cok saolun konuyu kapatabiliriz 30 kere denedim sonunda oldu bütün gece bununla ugrastım sabahladım resmen

cihaz hala mi ekranında mi ekranının altında android simge cıktı ama hala acılmadı normalmi acaba

cihaz hala acılmadı acılmayacak galiba mi ekranında kalıyor yeniden mi flashlamam gerek

Ekli dosyalar

• rr.jpg
    rr.jpg
    105,8 KB · Görüntüleme: 53
  • Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 51
  • sadas.jpg
    sadas.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 48
Moderatör tarafında düzenlendi:

browneyes45

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Özel Güvenlik Görevlisi
Konular
10
Oyla:

Testimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
3310
Konular
21
20 sanıye power tusune basılı tutun açılır eğer açilmazsa power + ses kısmaya basın

cihazın açılması 10 dakıka kadar sürer yine açılmazsa power + ses kısma tuslarına basıp cıhazı reset attırıın açılacaktır

Oyla:

scorpio65

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ramazan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

scorpio65

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ramazan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
23
20 sanıye power tusune basılı tutun açılır eğer açilmazsa power + ses kısmaya basın

cihazın açılması 10 dakıka kadar sürer yine açılmazsa power + ses kısma tuslarına basıp cıhazı reset attırıın açılacaktır
açılmadı hocam 30 dakika kadar bekledim mi ekranında sonra kapattım yeniden flashlamaya calısıyorum edl moddan cıkmayı başardım ama flashlıyamıyorum cihazı nedense

Oyla:

scorpio65

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ramazan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
23
şuanda cihazın sarjı yüzde 0 görünüyor kırmızı ışık yanıp sönüyor ekran açılıyor fakat batarya düşük simgesi çıkıyor sarja takıyorum sarj olmuyor 5 saattir sajda hala fastboot moda alabilmiş değilim kırmızı ışık yanıp sönüyor ne yapmam gerek pc ye taktım sarj olmadı cihazı hiçbir şekilde açamıyorum power tusuna basınca sadece batarya simgesi gelip gidiyor

Oyla:

Testimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
3310
Konular
21
kırmızı ısık yanıp sonuyorsa cıhaz hala edl modda demektir bilgisayara bağlayın 9008 tanırsa haber edin

Oyla:

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
daha kolay yolları varken xiaomitool gibi neden böyle maceralara giriyorsunuz.

Oyla:

scorpio65

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ramazan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
23
sonunda başardım cihazı fastboot moduna aldıktan sonra adb den edl moda aldım miflash la romu flashladım suan global developer romu kullanıyorum

Oyla:

gokcedadas

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
6,0,1
Cihazım
mi5
Konular
0
sonunda başardım cihazı fastboot moduna aldıktan sonra adb den edl moda aldım miflash la romu flashladım suan global developer romu kullanıyorum
merhaba hocam benim cihazda com 3 olrak gözüküyor ve ekran simsiyah. nasıl yaptınız. yardımcı olur musuz.

Oyla:
Üst Alt