Yardım Mi5 cihazın bootloader sorunu ve veri kaybı yaşamama

terriblephoenix24

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mİ5 PRİME
Konular
18
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.2.2.0.OAAMIXM
Telefon Modeli
Mi5
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar dostlar. Mi5 cihazın içinden Whatsapp uygulamasının key dosyalarını almam gerekiyor bunun için de cihazın sistem klasörlerine girmem gerekiyor. Sistem klasörlerini görüntüleyebilmek için ise root explorer programını kullanmam ve root yapmam gerek cihazda ise unlock işlemi bulunmamakta. Umarım sorunumu anlatabilmişimdir. Ana hedefim cihazın sistem klasörlerine ulaşabilmek. Birkaç sorum olacak umarım yardımcı olabilirsiniz. Çünkü bu key dosyasını benim bir şekilde açmam gerekiyor.
1) cihaza unlock işlemi yaptığımız zaman bildiğiniz üzere cihaz sıfırlanıyor veya veri kaybı yaşanıyor. Bunun olmaması için unlock işlemi yapılmadan bir şekilde sistemi komple yedekleye bilir miyiz. Eğer öyle olursa twrp aracalığı ile tekrar eski sistem yedeğini kurup key dosyasını alabilirim.
2) cihaza root işlemi yapmadan sistem dosyalarını görüntüleyebilir ve dosyayı bilgisayara aktarabilir miyim.
3) unlock işlemi yapmadan cihaza bir şekilde root yükleyebilir miyim.
Ayrıca bu konu gerçekten hayat memat meselesi olmuş durumda. Bu iş ile uğraşan insanlar varsa ücretli şekilde de yapabiliriz. Destek olursanız çok müteşekkir kalacağız. Sağlıcakla kalın

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Merhabalar,
1- Swiftbackup ücretli sürümü ile tüm sistem yedeğini eksiksiz bir şekilde yedeğini alabilirsiniz. Tavsiye ederim.
2-Root erişimi olmadan sistem dosyalarını görüntüleyemez ve dolayısıyla aktaramazsınız.
3- Cihazınızı Root layabilmeniz için Bootloader kilidinizi açmanız veya açık olması gerekmektedir. Yani cihazınız Unlocked olmalıdır.

Oyla:
Üst Alt