Soru Mİ5 Çekimine En Uygun Operatör

Ottway

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi6 64
Konular
65
Vodafone kullanıyorum. 4g neredeyse hiç kapsama alanına girmiyor. Mi5 in bandlarına en uygun operatör hangisi , yani 4g yi çoğunlukla çekecek operatör? Herkes tecrübesini yazarsa sevinirim..

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
arkadaşlar diğer hatları tarattırdığımda aşağıdaki gibi çıkıyor 4.5 g çekmediği için mi böyle yapıyor acaba? ağ sinyal ölçme programı buldum 3g 2g çekiyor ama lte kısmında kıpırdama yok sorun mu vardır cihazı göndereyim mi yoksa vodafone dan mı kaynaklıdır sizce?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-08-19-02-05-52_com.android.phone.png
    Screenshot_2016-08-19-02-05-52_com.android.phone.png
    104,3 KB · Görüntüleme: 31
Oyla:

adibelli

Web Designer
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur A.
Cihazım
Mi9T PRO 128GB
Meslek
Web Designer
Konular
35
arkadaşlar diğer hatları tarattırdığımda aşağıdaki gibi çıkıyor 4.5 g çekmediği için mi böyle yapıyor acaba? ağ sinyal ölçme programı buldum 3g 2g çekiyor ama lte kısmında kıpırdama yok sorun mu vardır cihazı göndereyim mi yoksa vodafone dan mı kaynaklıdır sizce?
Bulunduğunuz yerle alakalı olabilir,doğrudur.

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269

4,5G için en ideal operatör turkcell durumunuz bölgesel olarakta değişebilir tabi bende turkcelle geçmeyi düşünüyorum.

hattınızı 4.5g uyumlu yurtiçi kayıtlı cihaza takıp müşteri hizmetlerini arayınız.

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
benim cihaz da yurtiçi kayıtlı ama fark eder mi gerçekten hocam?

usta bu cihazların türkiye'ye tam olarak resmi yollardan satışı olmadığı için operatörlerin databasesinde cihazların listesi olmadığı için cihazınız uyumlu değildir yanıtı alırsınız müşteri hizmetlerinden.

Oyla:

blltlgn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
13
Turkcell veya Türk Telekom hat ile deneyin önce. Çünkü Vodafone bir çok yerde 800 bandını kullanıyor Mi 5 veya diğer Xiaomi telefonlar da bu bandı desteklemiyor.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
peki bunu nasıl düzeltebilirim? vodafone müşteri hizmetlerini mi aramalıyım?
Düzeltmezler. Arkadaşım da Vodafone'yken giremiyordu. Bayiye gidip 4G hizmetini kapa-aç yaptırdıktan sonra girmeye başladı. :)

Oyla:

krmakmn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
MI5
Konular
1
Üstte ki 2 si vodafone altta ki turkcell. Konya Meram merkezde aldığım değerler. İphone 6 ile burada 35-50 arasına çıkıyordum.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ibrahimyuksel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
Oneplus 7T
Meslek
Grafiker
Konular
2
Bulunduğum yer Mersin Merkeze 30 km uzaklıkta 1100 rakımlı Ayvagedigi yaylası. Turk telefom 4Gyo normal telefonlarda çekiyor fakat Xiaomi Mi5 de çekmiyordu. Şimdi Turkcell e geçtim bulunduğum yerde full 4G çekiyor. Yani Turkcell in çekimi daha iyi.

Test Sonucu:

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Son düzenleme:
Oyla:

juventus18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mi6 seramik
Meslek
isletme lisans
Konular
9
Vodafone kullanıyorum. 4g neredeyse hiç kapsama alanına girmiyor. Mi5 in bandlarına en uygun operatör hangisi , yani 4g yi çoğunlukla çekecek operatör? Herkes tecrübesini yazarsa sevinirim..
Tartismasiz turkcell bende turkcellden turktelekoma gectim daha ucuz diye. Cogu yerde 3g, 4g cok az yerde cekiyor. Turkcell musteri hizmetlerini aradigimda hattimi degistirecegimi soyledigimde uyarmislardi beni dier operatorler 4g cogu yerde cekmiyor musterilerimiz bu yonde bilgiler veriyor demislerdi bu kadarini dusunmemistim :) . Para var huzur var diyorsan kesinlikle turkcell derim ;)

Oyla:
Üst Alt