Yardım Mi5 C hakkında, yardım

brusk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
Mi 13
Konular
8
slm arkadaşlar, herkese iyi bayramlar
hediye olarak gelen mi5c telefona birkaç saat uğraştım ama TWRP yükleyemedim, mi flash için türkçe içeren fastboot romu da bulamadım, bu modeli kullanan arkadaşlar sizde durum nedir nasıl kullanıyorsunuz
kayıt işlemini geçtim bari tr kullanabilsem, EU rom nasıl yükleyebilirim konu hakkında yardım edebilecek arkadaşların yorumlarına şimdiden teşekkür

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Mi5c için resmi global rom yok bildiğim kadarıyla. EU Rom yüklemek isterseniz buradan indirebilirsiniz ama bunu yüklemek için twrp yüklü olması lazım. Rehber - Xiaomi Tool İle Bootloader Kilidini Açmadan Rom Kurma buradaki konuda romları kolay yüklemenin yolu detaylı anlatılmış ama eu yani Türkçe romu yüklemeniz için cihazın bootloader kilidini açık olması lazım.

Oyla:

brusk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
Mi 13
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi5c için resmi global rom yok bildiğim kadarıyla. EU Rom yüklemek isterseniz buradan indirebilirsiniz ama bunu yüklemek için twrp yüklü olması lazım. Rehber - Xiaomi Tool İle Bootloader Kilidini Açmadan Rom Kurma buradaki konuda romları kolay yüklemenin yolu detaylı anlatılmış ama eu yani Türkçe romu yüklemeniz için cihazın bootloader kilidini açık olması lazım.

teşekkürler dostum, önerdiğin mösyö Francesco yazılımını denedim ama twrp yi yüklemiyor birkaç kez denedim hep bootta kaldı, boot kilidini açtım mesele twrp kurulamaması yada ben beceremedim yöntemim yanlış olabilir, çin stabil ve developer kurulabiliyor Türkçe yok
birçok sitede twrp dosyası var ama yüklenmiyor

Oyla:

brusk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
Mi 13
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
herkese gunaydinlar
33.500 kayitli uyeden mi5c kullanan yok mu

Oyla:

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Hocam indirdiğiniz twrp dosyasından bir tanesini PC ile (adb) veya twrp içinden install sağ altta img seç tıkla dosyaya recovery de flasla bu sayede twrp değişmiş olur

Sonra hocamın verdiği Xiaomi EU romu cihazın dahili hafızasına atıp twrp ile kurun wipe yaparak (dahili hafıza hariç) kurun install dan kurunca ana menüye geri dönüp advenced wipe ye tekrar girip data wipe yapın yes yazın işlem bitince reboot deyin hayırlı olsun

Oyla:
Üst Alt