- Adım
- Hasan
- Cihazım
- Xiaomi Mi5
- Konular
- 13
Herkese iyi forumlar.Mi5 telefonumun şarj süresinin berbat hale gelmesi beni hiç ilgili olmadıgım yeni rom yükleme arayısına itti.Ancak kafayı sıyırmak üzereyim daha ilk aşama olan bootloader kilidini bile açamamış bulunmaktayım. Bu konuyla ilgili bazı kafama takılan sorular var yardımlarınızı beklıyorum.
1. Bootloader kilidini açabilmek için china rom yuklu olması gerekıyormus ee sımdı benım zaten bootloader kapalı nasıl chına romu yuklucem?
2.Forumda anlatılan bootloader kılıdı açma konularına baktım uzun bı sure anlatılanların aksıne
3.Geliştirici seçenekleri açtım. Ardından mi kilit açma durumu yazan yerin en altında hesap ekle yerine tıklandıgımda : COULDN'T ADD. ERROR CODE:401 bu hatayla karsılasıyorum.
Evet problemler bunlar arkadaşlar napayım bilemedim nasıl bir yol izleyeyim nerde hata yapıyorum?
1. Bootloader kilidini açabilmek için china rom yuklu olması gerekıyormus ee sımdı benım zaten bootloader kapalı nasıl chına romu yuklucem?
2.Forumda anlatılan bootloader kılıdı açma konularına baktım uzun bı sure anlatılanların aksıne
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu siteye girdiğimde benden kullanıcı adımı ve şifremi istemiyor dırek download etmeye yonlendırıyor.Bı yerde hata mı yapıyorum ?3.Geliştirici seçenekleri açtım. Ardından mi kilit açma durumu yazan yerin en altında hesap ekle yerine tıklandıgımda : COULDN'T ADD. ERROR CODE:401 bu hatayla karsılasıyorum.
Evet problemler bunlar arkadaşlar napayım bilemedim nasıl bir yol izleyeyim nerde hata yapıyorum?