Yardım Mi5 bootloader yardım

KaraKartal35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
13
Herkese iyi forumlar.Mi5 telefonumun şarj süresinin berbat hale gelmesi beni hiç ilgili olmadıgım yeni rom yükleme arayısına itti.Ancak kafayı sıyırmak üzereyim daha ilk aşama olan bootloader kilidini bile açamamış bulunmaktayım. Bu konuyla ilgili bazı kafama takılan sorular var yardımlarınızı beklıyorum.

1. Bootloader kilidini açabilmek için china rom yuklu olması gerekıyormus ee sımdı benım zaten bootloader kapalı nasıl chına romu yuklucem?
2.Forumda anlatılan bootloader kılıdı açma konularına baktım uzun bı sure anlatılanların aksıne bu siteye girdiğimde benden kullanıcı adımı ve şifremi istemiyor dırek download etmeye yonlendırıyor.Bı yerde hata mı yapıyorum ?
3.Geliştirici seçenekleri açtım. Ardından mi kilit açma durumu yazan yerin en altında hesap ekle yerine tıklandıgımda : COULDN'T ADD. ERROR CODE:401 bu hatayla karsılasıyorum.

Evet problemler bunlar arkadaşlar napayım bilemedim nasıl bir yol izleyeyim nerde hata yapıyorum?

ghostdawis

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Xiaomi
Konular
3
1- şu andaki romla dene öncelikle.
2-büyük ihtimal siteye önceden kullanıcı adı ve şifreyle giriş yapmışsın. bu önemli değil download a tıkla pcye indir.
3-telefonda mi hesabından çıkış yapıp tekrar gir sonrasında geliştici seçenekleri mi kilit açma durumundan tekrar hesap eklemeyi dene olmassa vpn yükleyip çin seçip tekrar dene

Oyla:

KaraKartal35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1- şu andaki romla dene öncelikle.
2-büyük ihtimal siteye önceden kullanıcı adı ve şifreyle giriş yapmışsın. bu önemli değil download a tıkla pcye indir.
3-telefonda mi hesabından çıkış yapıp tekrar gir sonrasında geliştici seçenekleri mi kilit açma durumundan tekrar hesap eklemeyi dene olmassa vpn yükleyip çin seçip tekrar dene
Teşekkürler ilginiz için unlock programını indirdim. Telefonu ses kısma ve power tusları ile fastboot kısmına aldım. PC bir tülü görmedi unlock yazan yer pasif durumda tıklanmıyor. Xiami driver mı yuklemem gerekıyor bılgısayarıma

Oyla:

ghostdawis

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Xiaomi
Konular
3
Teşekkürler ilginiz için unlock programını indirdim. Telefonu ses kısma ve power tusları ile fastboot kısmına aldım. PC bir tülü görmedi unlock yazan yer pasif durumda tıklanmıyor. Xiami driver mı yuklemem gerekıyor bılgısayarıma
rica ederim. büyük ihtimal driverlar yüklü değil. qualcom driver diye aratıp programı yükleyin olmadı başka pcden deneyin.

Oyla:

KaraKartal35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
13
rica ederim. büyük ihtimal driverlar yüklü değil. qualcom driver diye aratıp programı yükleyin olmadı başka pcden deneyin.
Driver işi de tamamdır şuan bilgisayarım telefonumu görmüş ve unlock butonuna basılmayı bekler vaziyette. Şimdi bu herkesin bahsettiği 72 saatlik bekleme bölümünü ben önceden yapmıs mıyım demek bu ? Unlock yapmadan önce yedek almalı mıyım sizce ?

Oyla:

ghostdawis

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Xiaomi
Konular
3
Driver işi de tamamdır şuan bilgisayarım telefonumu görmüş ve unlock butonuna basılmayı bekler vaziyette. Şimdi bu herkesin bahsettiği 72 saatlik bekleme bölümünü ben önceden yapmıs mıyım demek bu ? Unlock yapmadan önce yedek almalı mıyım sizce ?
hayır unlock a bastıgınız anda belli olacak bu.
eski cihazlarda kaç saat bilmiyorum. bu ayın başından itibaren cihazlarda 720 saat bekleme süresi var artık. unlocka bastığınızda ya direk açılacak ya da saat verecek. her ihtimale karşı yedek almalısınız.

Oyla:

KaraKartal35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
13
hayır unlock a bastıgınız anda belli olacak bu.
eski cihazlarda kaç saat bilmiyorum. bu ayın başından itibaren cihazlarda 720 saat bekleme süresi var artık. unlocka bastığınızda ya direk açılacak ya da saat verecek. her ihtimale karşı yedek almalısınız.
Sorularımla sıktım sizi ancak; unlock bastım şuan karsımdakı ekranı aktarıyorum
unlocked successfully
verifying device yeşil tik
unlocking yeşil tik
done yeşil tik
bana kalırsa herşey yolunda gitti reboot phone bastım açıldı galiba kilit doğru mudur ?

Oyla:

ghostdawis

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Xiaomi
Konular
3
Sorularımla sıktım sizi ancak; unlock bastım şuan karsımdakı ekranı aktarıyorum
unlocked successfully
verifying device yeşil tik
unlocking yeşil tik
done yeşil tik
bana kalırsa herşey yolunda gitti reboot phone bastım açıldı galiba kilit doğru mudur ?
aynen açılmış. hayırlı olsun :)

Oyla:
Üst Alt