Yardım mi5 bootloader kilit kaldırma kolay yolu

captainhook

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
düşük
Cihazım
mi5
Konular
3
öncelikle merhabalar youtube da
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
şu videoyu gördüm anlatan kişi çook kolay bir yolla bootloader kilidini kaldırdığından bahsetmiş

ilk adım olarak miui7 developer rom u updaterdan manuel olarak yüklüyor
daha sonra ise mi5 unlocker i indiriyor ve ardından eğer bootloader kilidi açmak için hesabın yetkiisi varsa unlock işlemini yaptığından bahsediyor...

konuyla ilgili uzman arkadaşlardan bu işlemin doğruluğunu veya zararsızlığını değerlendirmelerini istiyorum şimdiden teşekkür ederim :)

ibrahim32

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
mi5
Konular
4
valla ben mi5 leri global geliştirici,global stabil,çin stabil de romları varken unlock yaptım.buradaki anlatımda beliritlen çin geliştirici romu kuramadım updater yada edl ile .unlock denedim açıldı.bence ilk önce onay mesajı gelince anlatımda belirtilen çin geliştirici rom yükleme hariç diğerlerini direk deneyin açılacaktır

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
valla ben mi5 leri global geliştirici,global stabil,çin stabil de romları varken unlock yaptım.buradaki anlatımda beliritlen çin geliştirici romu kuramadım updater yada edl ile .unlock denedim açıldı.bence ilk önce onay mesajı gelince anlatımda belirtilen çin geliştirici rom yükleme hariç diğerlerini direk deneyin açılacaktır
Bazı cihazlarda edl modu yok. Sıkıntı burada. Edl modu varsa Unlock etmeden de Çin stabil, Çin developer, global stabil yada develeoper romları yüklenebilir.
Bazı cihazlar da Çin developer sürümü olmadan da Unlock yapılabiliyor. Ancak her telefonda işe yaramıyor işte.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Oyla:

tugican2

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
turgay
Cihazım
mi note
Konular
8
benim cihazda çin stabil rom kurulu(mi5) ...updater ile kurabileceğim sorun yaşamayacağım bootloader kilidi için bir çin developer rom linki paylaşabilir misiniz?

Oyla:

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
benim cihazda çin stabil rom kurulu(mi5) ...updater ile kurabileceğim sorun yaşamayacağım bootloader kilidi için bir çin developer rom linki paylaşabilir misiniz?
Bu hali ile telefondan oturum açıp unlock etmeyi deneyin. İki kere Çin Stabil sürümde bootlaoderi açtım.

Oyla:

tugican2

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
turgay
Cihazım
mi note
Konular
8
teşekkür ederim...son bir sorum olacak aynı hesabı farklı 2 telefonda kullanmam mümkün mü?

Oyla:

browneyes45

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Özel Güvenlik Görevlisi
Konular
10
H
kardeş unlocked yaptıktan sonra updater ile kurabileceğim bir türkçe rom var mı yoksa flash tool ile mi kuracağım illa ki...
Hocam twrp recovery kurup istediginiz romu recowery uzerinden yukleyebilirsiniz ....

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
kardeş unlocked yaptıktan sonra updater ile kurabileceğim bir türkçe rom var mı yoksa flash tool ile mi kuracağım illa ki...

H

Hocam twrp recovery kurup istediginiz romu recowery uzerinden yukleyebilirsiniz ....
Global romları twrp yüklemeden updater yada Mi Flash Tool ile yükleyip orjinal Türkçe olarak kullanabilirsiniz.
Miui8 yüklemek istiyorsanız (artık Miui7 verilmiyor) xiaomi.eu sitesinin Multi romlarını TWRP üzerinden yükleyerek kullanabilirsiniz.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Oyla:

ticgiahboi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AHMET
Cihazım
mi note 3
Konular
6
iyi geceler arkadaşlar bl kaldırma onay geldi pc üzerinden giriş yapıp flashboot ile açtım ancak pc tlf görmedi neden olabiilir ?? hata ayrıştırıcı açtım bu arada

Oyla:
Üst Alt