Yardım Mi5 Boot Olmuyor

Cobra4K

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Orçun
Cihazım
Xperia Z3
Konular
4
Merhaba dostlar. Mi5'imin BL'sini açtım ve CM14.1 kurdum. Gayet iyi çalıştı. Ama kapat dedim ve bir daha açamadım. Şu an ne Fastboot, ne de Recovery'e giriş yapabiliyorum. Mi logosu gelmiyor, cihaz en ufak bir tepki vermiyor. Daha önce böyle bir sorun ile karşılaşan oldu mu? Naıl çözdünüz?

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
usb kablo aracılığıyla pc'ye bağlayın aygıt yöneticisinden bi bakın herhangi bir tepki varmı.

Oyla:

browneyes45

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Özel Güvenlik Görevlisi
Konular
10
Merhaba dostlar. Mi5'imin BL'sini açtım ve CM14.1 kurdum. Gayet iyi çalıştı. Ama kapat dedim ve bir daha açamadım. Şu an ne Fastboot, ne de Recovery'e giriş yapabiliyorum. Mi logosu gelmiyor, cihaz en ufak bir tepki vermiyor. Daha önce böyle bir sorun ile karşılaşan oldu mu? Naıl çözdünüz?
Benim basima gelmisti bunun icin deepflash kablosu yapip pc ye gostermeniz rom yuklemeniz gerekmekte

Oyla:

Cobra4K

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Orçun
Cihazım
Xperia Z3
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son bir güncelleme olarak; Telefonu PC'ye bağladığımda bildirim ışığı yanıp sönüyor, fakat PC cihazı görmüyor. QUSB_BULK da gözükmüyor şu an.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
QUSB_BULK 9008 in driver yüklenmemiş halidir. 64 bit mi flash ı sürücü imza zorlamasını devre dışı bırakıp bilgisayara kurun driver ı kuracaktır. Ardından fastboot rom flashlayın.

Oyla:

worlexsofficial

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 8
Konular
0
QUSB_BULK 9008 in driver yüklenmemiş halidir. 64 bit mi flash ı sürücü imza zorlamasını devre dışı bırakıp bilgisayara kurun driver ı kuracaktır. Ardından fastboot rom flashlayın.
driver i kurduktan sonra telefonu kablo takılı iken mi fastboot moduna alacaz takılı değilken mi? biraz ayrıntı verir misiniz

Oyla:
Üst Alt