Yardım Mi5 Batarya Kalibrasyonu

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Merhabalar. Mi5 kullanıyorum. Telefonun pilinin hızlı tükendiğini gözlemlemeye başlamıştım. Sonradan iyice kafama takıldı ve biraz baktım. Telefonum %20 şarjı varken birden kapanıyor ve tekrar açılmıyordu. Sonra telefon kapalıyken şarj etmeye başladığımda %12'den başlıyor. Eskisi gibi verimli bir şekilde kullanamıyorum artık telefonu. Bir günü rahatlıkla götüren cihazı şimdi günde iki kere şarj etmek durumunda kalıyorum. Kalibrasyon videolarına da baktım. Pilini bitirin ve cihaz kapalıyken tam şarj edin diyor. Tam şarj oluyor. %100 oluyor açıyorum %100 olarak gösteriyor ama %20'de kapanmasına halen bir çözüm bulamadım. Bu pil meselesi çok kafama takılmaya başladı. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Aliyılmaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali yilmaz
Cihazım
Mi 5
Konular
2
Merhabalar. Mi5 kullanıyorum. Telefonun pilinin hızlı tükendiğini gözlemlemeye başlamıştım. Sonradan iyice kafama takıldı ve biraz baktım. Telefonum %20 şarjı varken birden kapanıyor ve tekrar açılmıyordu. Sonra telefon kapalıyken şarj etmeye başladığımda %12'den başlıyor. Eskisi gibi verimli bir şekilde kullanamıyorum artık telefonu. Bir günü rahatlıkla götüren cihazı şimdi günde iki kere şarj etmek durumunda kalıyorum. Kalibrasyon videolarına da baktım. Pilini bitirin ve cihaz kapalıyken tam şarj edin diyor. Tam şarj oluyor. %100 oluyor açıyorum %100 olarak gösteriyor ama %20'de kapanmasına halen bir çözüm bulamadım. Bu pil meselesi çok kafama takılmaya başladı. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Yemin ederim su yazdıklarının aynısı bende şimdi 1 saat anca gidiyor.30 dayken kapanıyor açıldığında saniye gibi yükseliyor yarım saatte ful şarj oluyor ..sen bir çare buldu mu.telefonu açtım batarya yumuşacık sanki içinde su varmış gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yemin ederim su yazdıklarının aynısı bende şimdi 1 saat anca gidiyor.30 dayken kapanıyor açıldığında saniye gibi yükseliyor yarım saatte ful şarj oluyor ..sen bir çare buldu mu.telefonu açtım batarya yumuşacık sanki içinde su varmış gibi .değiştirdim mi batarryayi duzeldimi

Yemin ederim su yazdıklarının aynısı bende şimdi 1 saat anca gidiyor.30 dayken kapanıyor açıldığında saniye gibi yükseliyor yarım saatte ful şarj oluyor ..sen bir çare buldu mu.telefonu açtım batarya yumuşacık sanki içinde su varmış gibi .değiştirdim mi batarryayi duzeldimi

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Yemin ederim su yazdıklarının aynısı bende şimdi 1 saat anca gidiyor.30 dayken kapanıyor açıldığında saniye gibi yükseliyor yarım saatte ful şarj oluyor ..sen bir çare buldu mu.telefonu açtım batarya yumuşacık sanki içinde su varmış gibi

Bataryayı değiştirin şişmiş büyük ihtimal zaten anlaşılır yumuşama var ise. Dikkat edin patlama riski var hatta telefonu kullanmayın

Oyla:

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Bataryanın fotoğrafını çektim ve hemen evin dışındaki çöpe attım patlama riski olduğu için. Sonra da internetten yenisini sipariş verdim. Orjinalini bulmak çok zor yorumlara göre almanı tavsiye ederim.

Oyla:

Aliyılmaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali yilmaz
Cihazım
Mi 5
Konular
2
ydurumne şimdi yeni batarya ile düzeldimi

Oyla:

hiboz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hiboz
Cihazım
12 lite
Meslek
muallim
Konular
3
Eğer garanti firması Delta ise gönderin. Bataryanız şişmiş. Ben de yolladım aynı sebepten, değiştirdiler.

Oyla:

prmprc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
prmprc
Cihazım
yok
Konular
2
Ayni sorunu bende yasiyorum yeni batarya ile duzeldimi acaba?

Oyla:

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Düzeldi düzeldi, yeni bir batarya almanız yeterli.

Oyla:
Üst Alt