Haber Mi5 batarya değişimi

Hakan 044

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
Xiaomi Mi 9 se
Konular
9
Denedim ama malesef daha kötü oldu şimdi %50 de kapanmaya başladı elimde patlamasa iyi...

Hakan 044

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
Xiaomi Mi 9 se
Konular
9
Bataryayı değişirsem bataryayı çıkarıp yenisini takma dışında bişey yapmam gerekiyor mu?

Tesla.

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tamay
Cihazım
MI 4LTE
Konular
0
sen en iyisi beta roma güncelle cihazı bütün dertlerinden kurtulursun Global Beta Rom kur. Sitede anlatımları mevcut.

abdulvahap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulvahap
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
Gerekmez sanırım.
Yalnız ben biraz araştırdım aynı sorunla karşılaşan birçok Xiaomi kullanıcısı var kimi bataryayı değişmiş kimi kalibre etmiş kimi de miui8'e yükselterek problemden kurtulmuş. Bunları yapıp da sorunu devam eden kullanıcılar da var.
Tavsiyem bataryayı değişmeden önce güncel temiz kurulum yapmanızdır.

Hakan 044

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
Xiaomi Mi 9 se
Konular
9
Galiba batarya şişmiş bide güncelleme yaparken iki defa birk oldu o yüzden güncelleme yapmaya korkuyorum

murdem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
mi5 pro
Konular
0
Bataryayı değişirsem bataryayı çıkarıp yenisini takma dışında bişey yapmam gerekiyor mu?
Bence bişey yapmanıza gerek yok diye düşünüyorum. türkiyede 70 lira civarında aliexpreste 15dolar civarında bataryayı temin edebilirsiniz. eğer biraz eliniz yatkınsa tamir olayına kendiniz bile yapabilirsiniz. zaten mi 5 lerde arka kapak rahat çıkıyor.çekince çıkıyor. samsung çıkan kapaklı telefonları gibi. gerisi 5.6 vida sökmek. youtubeda videolar var. saygılar.

Hakan 044

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
Xiaomi Mi 9 se
Konular
9
Bence bişey yapmanıza gerek yok diye düşünüyorum. türkiyede 70 lira civarında aliexpreste 15dolar civarında bataryayı temin edebilirsiniz. eğer biraz eliniz yatkınsa tamir olayına kendiniz bile yapabilirsiniz. zaten mi 5 lerde arka kapak rahat çıkıyor.çekince çıkıyor. samsung çıkan kapaklı telefonları gibi. gerisi 5.6 vida sökmek. youtubeda videolar var. saygılar.

Hakan 044

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
Xiaomi Mi 9 se
Konular
9
Sipariş verdim aliexspres ten 9.5 dolara 4 dolarda indirim kuponu verdiler toplam 5.5 dolara aldım Çarşamba elime geçecek sonra kendim değişirim basit zaten. Teşekkürler...

Üst Alt