Yardım Mi5 aşırı ısınma ( Yardım)

emirhan göktaş

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi5
Konular
3
Merhaba arkadaşlar telefonum hayalet ekran ve dokunmatiğin çalışmamasından dolayı delta servise gidip geldi; serviste mekanik bakım yazılımsal bakım ve ekran değişimi yapılmış.Şuan telefonda mükemmel bir ısınma sorunu var normal gezintiye bile telefon çok ısınıyor, herhangi bir basit oyunda elime alamıyorum,pilde su gibi bitiyor , telefonda kasmalarda mevcut , acaba problem nedir ve neresindesin, pil değişimi yapsam düzelir mi yoksa başka bir bölgede mi problem vardır cihaza fabrika ayarlarına döndürdüm değişen birşey olmadı , telefondan çok iyi anlayan biri değilim yardımlarınızı bekliyorum ..

emirhan göktaş

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi5
Konular
3
Açıkçası telefonu servise gönderip vakit kaybı yaşamak istemiyorum telefonu gösterebileceğini başka kişi ya da kurum varmı hızlı sonuç alabileceğim

Oyla:

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
Açıkçası telefonu servise gönderip vakit kaybı yaşamak istemiyorum telefonu gösterebileceğini başka kişi ya da kurum varmı hızlı sonuç alabileceğim

Elbette ki sorununuzu görecek bu konuda bilgi sahibi arkadaşlarımız cevap verir.

Oyla:

Kmlbltrk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Kardesim merhaba yazilimsal bir sorun olabilir yazilimsal bakim dedigi yeni rom yuklemis olabilirler yada ekrani arizali takmis olabilirler hersey bir etmen senden denemeni istedigim telefon kapali iken sarja takip isisini kontrol etmen ve yapabilirsen rom yuklemeyi dene cpu kullanimina da bakabilirsin telefon bosta iken

Oyla:

ceylas

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haluk
Cihazım
Mi A3
Konular
22
Hocam benimde 2 sene once lg g2 cihazim ekran değişimi oldu servis tarafından, telefon geldi o kadar cok isiniyorduki , telefon görüşmesi sirasinda kulagimi yakti, telefon la hic birsey yapamaz oldum, 1hafta icinde tekrar yolladim , cihaz degisimi istediğimi belirttim, ellerinde üst model de olmayinca, para iadesi aldim .

Ekran değişiminde boyle problemler ortaya çıkabiliyor.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

emirhan göktaş

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi5
Konular
3
Kardesim merhaba yazilimsal bir sorun olabilir yazilimsal bakim dedigi yeni rom yuklemis olabilirler yada ekrani arizali takmis olabilirler hersey bir etmen senden denemeni istedigim telefon kapali iken sarja takip isisini kontrol etmen ve yapabilirsen rom yuklemeyi dene cpu kullanimina da bakabilirsin telefon bosta iken

Hocam kapalıyken ısı normal global beta 8.7.5 i yükledim. 1,6/3 gb cpu kullanımına nerden bakabilirim ?
[QUOTE

Hocam benimde 2 sene once lg g2 cihazim ekran değişimi oldu servis tarafından, telefon geldi o kadar cok isiniyorduki , telefon görüşmesi sirasinda kulagimi yakti, telefon la hic birsey yapamaz oldum, 1hafta icinde tekrar yolladim , cihaz degisimi istediğimi belirttim, ellerinde üst model de olmayinca, para iadesi aldim .

Ekran değişiminde boyle problemler ortaya çıkabiliyor.
Hocam servisle çok uğraşmak istemiyorum cihazda hiç bir şey yokken ezilme diye garanti dışı bırakmışlar.İnsanlarla dalga geçiyorlar resmen,Yapabilirsem kendim ya da varsa forumda anlayan birisi adam akıllı baktırmak istiyorum.

Oyla:
Üst Alt