peki android pie yı nasıl yükleyeceğiz hocam? bende eu rom miui10 var,miui android pie ye geçince olmuyor mu? aralarında ki farklar nelerdir acaba?Mi5 telefonlarında Pie Rom kullanan arkadaşlar kullanıp geri dönüş yapabilirse çok sevinirim.
Ben 8.0 da olduğum ve Miui aşığı olduğum için test etme şansım olmadı ama kaynak güvenilir.
Linkteki Gcam versiyonunu indirin.
Kurulum yapmadan önce ekteki dosyayı Magiskten Flashlayın
Mi5'deki en iyi kamera performansı olduğu iddia ediliyor
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Herşey çalışıyor. Her iki portre, gece modu, 60fps, 120/240 (Gerçekte~ 110 / ~ 200fps).
Hiçbir ayar gerekli değil Keyfini çıkarın.
Örnek resimler için bakınız
Forumda konuları mevcut. Aosp romlara bakacaksınız. Mi5 için Miui pie Rom yokpeki android pie yı nasıl yükleyeceğiz hocam? bende eu rom miui10 var,miui android pie ye geçince olmuyor mu? aralarında ki farklar nelerdir acaba?
eyvallah hocam araştırıyorumForumda konuları mevcut. Aosp romlara bakacaksınız. Mi5 için Miui pie Rom yok
Havoc-OS var çok stabil ve inanılmaz akıcı. Gece den sabaha %10-15 şarz yiyen cihazım sadece %1-2 yemeye başladı.Forumda konuları mevcut. Aosp romlara bakacaksınız. Mi5 için Miui pie Rom yok
Hocam Gcam 6.1.0.13 apk yı indirmeye çalıştım ama inmiyor. Yeni bir link var mıMi5 telefonlarında Pie Rom kullanan arkadaşlar kullanıp geri dönüş yapabilirse çok sevinirim.
Ben 8.0 da olduğum ve Miui aşığı olduğum için test etme şansım olmadı ama kaynak güvenilir.
Linkteki Gcam versiyonunu indirin.
Kurulum yapmadan önce ekteki dosyayı Magiskten Flashlayın
Mi5'deki en iyi kamera performansı olduğu iddia ediliyor
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Herşey çalışıyor. Her iki portre, gece modu, 60fps, 120/240 (Gerçekte~ 110 / ~ 200fps).
Hiçbir ayar gerekli değil Keyfini çıkarın.
Örnek resimler için bakınız
Link sorunsuz hocam. Başka bir tarayıcı ile deneyin istersenizHocam Gcam 6.1.0.13 apk yı indirmeye çalıştım ama inmiyor. Yeni bir link var mı