merhaba arkadaşlar mi5 telefonlara android 7 nougat güncellemesi gelecekmi acaba bir bilgi varmı bu konuda
merhaba arkadaşlar mi5 telefonlara android 7 nougat güncellemesi gelecekmi acaba bir bilgi varmı bu konuda
Gelse ne olacak, gelmese ne? Sadece laf olsun, diğer bazı cihazlara verilmeye başladı ben de istiyorum şeklinde bir düşünceniz varsa Miui'yi hiç görmemiş, tanımamışsınız. Tez elden vazgeçip diğer cihazlara yönelebilirsiniz. Eğer gerçekten sizin için bazı şeyleri yapabilmek adına önemli birşey ise sizin için mahsuru yoksa öğrenebilirmiyiz?merhaba arkadaşlar mi5 telefonlara android 7 nougat güncellemesi gelecekmi acaba bir bilgi varmı bu konuda
Hem bizim forumda hem de diğer mecralarda en çok dile gelen konulardan birisi. Google Play'den kaynaklı.mi5 e android 7 geldi ! gelmez olaydı kablosuz bekleniyor diye bir hata veriyor mümkün degil bulamadım nereden kaynaklandıgını!!
aradım bu gün arıza kaydı açtırdım. googledan aradılar 35dk bana tarif ettiler bir defa indiriyorum 2. defa gene aynı hatayı veriyor. hata inşallah google playdandir da düzeltirler!!Hem bizim forumda hem de diğer mecralarda en çok dile gelen konulardan birisi. Google Play'den kaynaklı.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk