Mi5 Android 7.0

Mustayfa06

Ŋє мυTℓυ Tüякüм Đιуєηє!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
13
Bu linkten indirdim ve güncelleyici ile yükledim. Fakat pek bir fark göremedim şimdilik.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cihazda takılmalar, performans sorunları var ise wipe atmanızı tavsiye ederim. Güncellemeyi kuran çoğu kişi wipe'den sonra performans'da %73.9 iyileşme olduğunu belirtti.
Fairy reklamlarına benzedi biraz :D

kutay.celenk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kutay
Cihazım
mi5
Konular
2
Direk indirdiğin şekilde hiç açmadan zip olarak gözükmesi gerekiyor.
Peki dostum bana 8.2 için link verebilirsin yanlış bı dosya indirmek istemiyorum. Mi5 için dediğin şekilde kurmam yeterli olcak mı

MI+5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustayfa06

Ŋє мυTℓυ Tüякüм Đιуєηє!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
13
Peki dostum bana 8.2 için link verebilirsin yanlış bı dosya indirmek istemiyorum. Mi5 için dediğin şekilde kurmam yeterli olcak mı

Evet
Bu linki telefonunuza indirdikten sonra güncelleyiciden indirdiğiniz dosyayı gösterin direk kurulacaktir.

kutay.celenk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kutay
Cihazım
mi5
Konular
2
Evet
Bu linki telefonunuza indirdikten sonra güncelleyiciden indirdiğiniz dosyayı gösterin direk kurulacaktir.
Boot kilidini açmama yada daha öncesinde çin sürümünü yüklemeye gerek yok dimi. Samsung kullaniyordum daha önce onda her türlü rom root olaylarını biliyorum ama mıuı de daha farklı. Teşekkürler yardımın için

Mustayfa06

Ŋє мυTℓυ Tüякüм Đιуєηє!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
13
Boot kilidini açmama yada daha öncesinde çin sürümünü yüklemeye gerek yok dimi. Samsung kullaniyordum daha önce onda her türlü rom root olaylarını biliyorum ama mıuı de daha farklı. Teşekkürler yardımın için

Bood kilidinin açık olması gerekiyor, guncellemeden önce başka bir rom kurmana gerek yok

quewad

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seçgül
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
0
Cihazda takılmalar, performans sorunları var ise wipe atmanızı tavsiye ederim. Güncellemeyi kuran çoğu kişi wipe'den sonra performans'da %73.9 iyileşme olduğunu belirtti.
Fairy reklamlarına benzedi biraz :D
Kardeş ben 7.3.23 güncellemesini yaptın telefon kasmaya yavaşlamaya başladı wipeleri yapınca iyileşme oluyor yazmışsın wipeleri nasıl yapacağım bi açıklarmısın. Bootloader kilidi falan açık değil

kutay.celenk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kutay
Cihazım
mi5
Konular
2
Bood kilidinin açık olması gerekiyor, guncellemeden önce başka bir rom kurmana gerek yok
Boot kilidini açmanın bir zararı var mı. Garanti dışı kalır mı cihaz. Kamera çözünürlüğüne yada.bunun gibi şeyleri etkıler mı boot kilidini açmak. Çünkü sony Xperia z3 te kilidini acmak kamera kalitesini düşürüyordu

ertanx

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Teknisyen
Konular
48
Boot kilidini açmanın bir zararı var mı. Garanti dışı kalır mı cihaz. Kamera çözünürlüğüne yada.bunun gibi şeyleri etkıler mı boot kilidini açmak. Çünkü sony Xperia z3 te kilidini acmak kamera kalitesini düşürüyordu

Hiçbir zararı yok, aksine işinizi kolaylaştırır, Sony cihazdaki durum Xiaomi cihazlarda sözkonusu bile değil.

rastegamer

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Batu
Cihazım
Mi5
Konular
18
Hiçbir zararı yok, aksine işinizi kolaylaştırır, Sony cihazdaki durum Xiaomi cihazlarda sözkonusu bile değil.
Merhaba bende telefona 8.2 yükledim kasmaya başladım ayarlardan sıfırladım kasma devam etti wipe işlemi telefonu sıfırlayınca olmuyor mu? Olmuyorsa recoveryden wipe yapıcam. Ve sizce miui mi lienage os mu? miui ise hangi sürüm? chatin_62 sw33tking

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
bu wipe nasıl oluyor bilen açıklar mı ?