Mi5 Alan Birinin İlk Günü

Firadi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Firadi
Cihazım
nokia c206
Konular
2
Merhaba çok değerli miui Türkiye forum sakinleri, Nasib olursa önümüzde ki günlerde Çin'den mi5 64gb modeli gelecek. Daha evvel hiç yurt dışı telefon kullanmadım. Forumlarda birşeyler tabikide dikkatimi çekti bootloader imei kaydı vs. Ancak konuya çok yabancı olduğum için ve mevzuda mi5 olduğu için en güvenilir yerin burası olduğunu düşündüm.

Verdiğim paranın hakkını almak istiyorum. Uzun süre araştırdım ki imkanlarım neticesinde ve fp olarak alınabilecek en iyi telefon budur.
Telefonun her türlü fonksiyonunu stabil şekilde kullanır hale getirebilmem için neler yapmalıyım. Pasaporta işleme gibi bi dururumum şuan için yok. İmei ' de ne gibi sorunlar yaşayabilirim. Aşama aşama neler yapmalıyım veya nelerle karşılaşacağım anlatırsanız memnun olurum.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam bootloader kilidini kaldırmalısınız ilk önce. Bunun için en.miui.com/unlock adresinden başvuruda bulunmanız gerekli. Mi hesabınız yoksa açacaksınız site zaten yönlendirecek sizi. 5 gün içinde başvurunuzun onaylandığına dair sms gelecek sonrasında mi unlock tool ile kilidi kaldıracaksınız. Ardından global rom kurabilir, rootlayıp imei atabilirsiniz. Ben yapamam vs derseniz bana mesaj atabilirsiniz küçük bir ücret karşılığı bütün işlemlerinizi hallederiz.

Son düzenleme:

ertanx

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Teknisyen
Konular
48
Hiç bilginiz yoksa ücretli anahtar teslim yapan arkadaşlar var, onlarla iletişime geçebilirsiniz.

Firadi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Firadi
Cihazım
nokia c206
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ancak kusura bakmayın birşey sormak istiyorum. Forum sitelerinde genelde ücret alınmadan yardım edilir. Ama buranın sistemi farklı herhalde.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ancak kusura bakmayın birşey sormak istiyorum. Forum sitelerinde genelde ücret alınmadan yardım edilir. Ama buranın sistemi farklı herhalde.
Bilgisayar başında 30-45 dakika sizlere yardım amaçlı uğraşıyor, emek veriyoruz. Bunun için bir ücret talebinde bulunmamız normal geliyor. İsterseniz 120tl ye pasaport kaydı yapabilirsiniz veya sokaktaki telefonculara 100tl verip imei çaktırabilirsiniz hocam. Tercih tamamen size kalmış. Beni bilen biliyor yaptığım işleme ömür boyu garanti veriyorum. İyi forumlar.

Firadi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Firadi
Cihazım
nokia c206
Konular
2
Doğru emeğinizin karşılığını almalısınız bundan yana bir rahatsızlığım yok.Ancak en bilinen forum sitelerinin çoğunda üyeliğim var. Bundan birkaç ay evvel bilgisayarımı saran bir virüsten ötürü bir forumdan team viewer ile tam 4.5 saat boyunca kesintisiz yardım aldım. Karşılığında ise bir teşekkür bile beklemedi. Sizin gibi çalışan başka bir forum sitesi görmediğim için şaşırdım. Herneyse sonuçta soru sormak ücretsiz. Telefonu aldıktan sonra umarım sorularıma cevap bulabilirim.. Saygılar iyi çalışmalar.

korkmazay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ayhan
Cihazım
mi5
Konular
2
Telefon üzerinde sitem ile ilgili işlem yapmaya başladığında göreceksiniz zaten, eğer alt yapınız yoksa zorlanacaktır.:( ve zaman kaybı yaşayacaktır, olmasını kesinlikle istemem ama belki de telefonu bile zayi :@olma ihtimali vardır..:@
Yardm etmeye çalışan arkadaşlar canı gönülden bu işi yapıyor zaten ücret de istemiyor. Ama benim gibi konu hakkında çok fazla geçmişi ve bilgisi olmayan arkadaşlar için iyi bir çıkış yolu olarak hizmet veriyorlar.clap~~
Yoksa dışarıda işlem yaptırmaya kalkarsanız çok daha fazla ücret ödemek zorunda kalacaksınız. :$Saygılar...

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269

arkdaşlar küçük bi ücret karşılığı bu işi yapıyor hakkını vermek lazım bence o kadar uğraşıyor eğer ben kendim halladerim ücret ödemem diyorsan telefonlar hakkında dolu bilgi mevcut forumda videolarda çabası konuları inceleyip videoları izledikten sonra zaten yavaş yavaş kaparsın işi.

Firadi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Firadi
Cihazım
nokia c206
Konular
2
Bir konuda ki şaşkınlığımı dile getirmem onların yaptıkları işi yanlış bulduğum manasına gelmez. Ücretsiz yapanlar var hatta işini çokta iyi yapıyorlar. He burasıda gerektiği yerde ücret talep ediyordur. Sonuçta hakkı olmayan birşeyi talep etmiyor. Telefonu alınca irtibata geçeceğim iyi çalışmalar.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Bir konuda ki şaşkınlığımı dile getirmem onların yaptıkları işi yanlış bulduğum manasına gelmez. Ücretsiz yapanlar var hatta işini çokta iyi yapıyorlar. He burasıda gerektiği yerde ücret talep ediyordur. Sonuçta hakkı olmayan birşeyi talep etmiyor. Telefonu alınca irtibata geçeceğim iyi çalışmalar.
Hocam bir yanlış anlaşılma oldu sanırım forumda konu açarsınız sorular sorarsınız bunlara kimse ücret talep etmez, seve seve sorularınıza yanıt veririz. Eğer ister iseniz anahtar teslim şekilde telefonunuzun bütün işlemlerini siz uğraşmadan hallederiz ki buna ücret talep ediyorum. Saygılarımla.

Üst Alt