Mi5 açılmıyor

Themunay

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
18
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostum sagol ama ben o videodakileri yapabilecegimi sanmiyorum hahahaha :) edl kablosu alip o şekilde rom atmayı düşünüyorum

umutglmz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Gülmez
Cihazım
Xiaomi Mİ 9T
Konular
9
Kardeşim birgünlük cihazım açılmıyor diyorsun. Yahu göndersene aldığın yere. Bağır çağır dalgamı geçiyorsunuz de. Sen niye yoruyorsun o güzel aklını

Themunay

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
18
Kardeşim birgünlük cihazım açılmıyor diyorsun. Yahu göndersene aldığın yere. Bağır çağır dalgamı geçiyorsunuz de. Sen niye yoruyorsun o güzel aklını

Haklisiniz da hocam n11 den satın aldım mesaj atıyorum cevap yok şu anlık. Bende kendi çabalarımla duzeltmeye çalışıyorum.

Mi pc suite ile rom yuklemeyi denediniz mi peki ?
Hayır hocam fastboot ile denedim ama bootlader kilidi kapalı olduğu için olmadi. Pc suite ile denemedim, yalnız telefon şuan kapali ve açılmıyor. Edl kablosu aldim bir de onunla deneyecegim. Büyük ihtimal bu yontemle olacaktır

browneyes45

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Özel Güvenlik Görevlisi
Konular
10
Haklisiniz da hocam n11 den satın aldım mesaj atıyorum cevap yok şu anlık. Bende kendi çabalarımla duzeltmeye çalışıyorum.

Hayır hocam fastboot ile denedim ama bootlader kilidi kapalı olduğu için olmadi. Pc suite ile denemedim, yalnız telefon şuan kapali ve açılmıyor. Edl kablosu aldim bir de onunla deneyecegim. Büyük ihtimal bu yontemle olacaktır
Hic mi acilmiyor sarja takinca tepki veriyor mu peki ?

Themunay

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
18
Hic mi acilmiyor sarja takinca tepki veriyor mu peki ?
Açılmıyor derken kullanamıyorum yani hocam. Açılış ekraninda powered by android ekraninda kaliyor. Sarja takınca gösterge çıkıyor ve şarj oluyor. Fastboot ve pc suite moduna da giriyor. Fakat bl kilidi açık değil o sebepten dolayı birşey yapamıyorum. Tek çare edl mod diyorlar onun içinde bi kablo lazimmiş onun siparişini verdim gelmesini bekliyorum hoxam

umutglmz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Gülmez
Cihazım
Xiaomi Mİ 9T
Konular
9

Kardeşim sakın kabloyla flaşlayım kapağını açayım vs. Böyle yöntemlere girme. N11 çok sağlam yer merak etme iletişime geç konuş. Oldu oldu olmadı yenisini gönderirler. Göndermezlerse n11 e direk şikayette bulunursun. Söke söke alırlar onlardan o parayı.
Sen şimdilik sorunu kendin çözme yoluna gitme cevap bekle. N11 sağlamdır rahat ol sen.

browneyes45

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Özel Güvenlik Görevlisi
Konular
10
Açılmıyor derken kullanamıyorum yani hocam. Açılış ekraninda powered by android ekraninda kaliyor. Sarja takınca gösterge çıkıyor ve şarj oluyor. Fastboot ve pc suite moduna da giriyor. Fakat bl kilidi açık değil o sebepten dolayı birşey yapamıyorum. Tek çare edl mod diyorlar onun içinde bi kablo lazimmiş onun siparişini verdim gelmesini bekliyorum hoxam
Bl kilidi kapaliyken de mi pc suite ile uzerindeki son romu update yaparak telefonu acabilirsiniz

Themunay

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
18
An itibari ile telefonumu açmış bulunmaktayım, bana yardım eden herkese çok teşekkürlerimi sunuyorum. aliyoruk38 hocamdan satın aldıgım deepflash kablosu ile EDL modunda flash attım. Sorunum çözülmüştür.

Üst Alt