- Adım
- Mahmut Hanef
- Cihazım
- Xiaomi Mi5
- Konular
- 2
Değerli arkadaşlar, bu konu için hem MIUI Resmi Forumuna ve buraya baktım ama göremedim. Hatam olabilir, eğer varsa bu sorunu dile getiren şimdiden özür diliyorum. Mi5 için 9.6.1.0 Kararlı ROM güncellemesi sonrası telefonun tamamen şarj olması yaklaşık 5 saat sürüyor. Pil tüketimi de aynı derecede arttı ve normal kullanımda gün içi bitiyor şarj. Bu konuda resmi forum sayfasında mesajlar gördüm fakat çözüm veya bir cevap yazılmamış henüz. Ayrıca bilgisayar hiçbir şekilde telefonu görmüyor. 4 ayrı bilgisayarda denedim asla %100 şarjda bile görmüyor, Aygıt Yöneticisinde bile görünmüyor. Daha önceden kabloyu telefona bağladığımda bildirim alanında Sarj, Dosya aktarımı gibi seçenekler oluyordu, şimdi onlar da gelmiyor. Geliştirici seçeneklerinde USB Yapılandırması seçeneğini MTP, PTP veya şarj oluyor ne yaparsam yapayım sonuç yok. Bu güncellemeler öncesi ne şarjda ne bağlantıda sorun yaşamıyordum. Şimdi fastboot bile yapamıyorum. Fabrika ayarlarına dönmek için dosyalarımı önce güzel yedeklemem lazım. Bununla da uğraşmak istemiyorum. Şarj etme, pil tüketimi veya bağlantı konularında sıkıntısı olan, bu konuyu çözebilen var mı?
Uzun yazdım, zamanınızı aldım. Kusuruma bakmayın, çözümlerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum.
İyi günler
Uzun yazdım, zamanınızı aldım. Kusuruma bakmayın, çözümlerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum.
İyi günler