Haber Mi5 8 Şubatta Tanıtılacak!

Dün itibariyle Xiaomi'nin kuruluş aşamasındaki o efsanevi ekip içerisinde yer alan ancak daha sonra Xiaomi'den ayrılan Li Wan Qiang'ın yeniden Xiaomi'ye döndüğü ve pazarlamadan sorumlu olacağı açıklanmıştı. Bugün ise Li Wan Qiang sosyal medya üzerinden ilk icraatını gerçekleştirdi ve Mi5'in çıkış tarihini verdi ve Snapdragon 820 kullanacağını açıkladı. Mi5'in Çin Bahar festivali ya da diğer adıyla Çin yeni yılında tanıtılacağını söyledi. Çin yeni yılı bizim kullandığımız takvime göre 8 Şubata denk geliyor. Merakla beklenen telefonun diğer özellikleri resmi bir ağızdan henüz teyit edilmese de cihazın edge tap, USB Type-C ve parmak izi sensörüne sahip olmasına kesin gibi görünüyor.

Sizce Mi5 de diğer Mi serisi telefonlar gibi olabilecek mi? Sizce başka hangi özelliklere sahip olacak?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Haberin kaynağı androidauthority sitesi:

Fingerprint, 16mp arka 13mp on kamera ile 3600mah battery, 4gb ram, 32/64gb rom şimdilik kesinleşmiş olanlar.

Fiyat konusunu bu kadar dert etmeye gerek yok bence. Önce fanboylar saldırır, starter maliyetleri onlar karşılar biz de yaz aylarında daha makul bedellere alırız.

MI 3W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fiyat zaten 400$ altında olur. 1700TL yazan arkadaş karaborsa fiyatını yazmış.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Fiyatlar yine Mi3-Mi4 seviyesinde olacaktır diye tahmin ediyorum. Yani alt model 1999 yuan (302$), üst model 2499 yuan (378$).

Türkiye fiyatı diye bir şey olmayacağı için çok fazla kafa yormaya gerek yok.

Orkun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Orkun
Cihazım
Mi5
Meslek
öğrenci
Konular
14
Xiaomi'nin satış politikası gereği bu böyle oluyor. Xiaomi'nin açıkladığı fiyatlar mi.com üzerinden satışlarda geçerlidir. Distribütör yada yetkili satıcı gibi kavramlarla ilgilenmedikleri için de bu fiyatlardan alınan telefonlar illaki üzerine bir miktar kar eklenerek satılıyor. Elbette alabilenler mi.com üzerinden alabiliyor.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yapıyor da bize mi yapıyor ? mi5 çıktığı zaman miuitr nin getirmesini bekleyecez hala redmi note 3 getirmeyen site mi5i kaç ay sonra getirir allah bilir.:)

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Xiaomi kurucularından Liwan Jiang ,Xiaomi Mi 5 ‘te Snapdragon 820 Chipsetinin yer alacağını onayladı.Telefonun Lansmanı 21 ocakta yapılacak,satışın ise 8 Şubatta başlaması bekleniyor.

Xiaomi Mi 5 fiyat aralığı 385 – 462 $ aralığında olacak ülkemizde fiyatı 1700 TL civarında olması muhtemel görünüyor.

Xiaomi Mi 5‘in diğer özellikleri ;
4 GB RAM,

16 MP Arka / 13 MP Ön Kamera ,

5.2″ QHD Ekran(565ppi),

3,600mAh Batarya .
Alıntıdır:

Eğer sildiğim linkleri yeniden eklemeye devam ederseniz yaptırım uygulamak zorunda kalacağım.
Bir hafta önce açılmış, içinde topu topu 57 tane bir-iki cümleden oluşan yazıların (haber değil) olduğu sitenizin reklamını başka yerde yapın lütfen.

Üst Alt