Haber Mi5 8 Şubatta Tanıtılacak!

Dün itibariyle Xiaomi'nin kuruluş aşamasındaki o efsanevi ekip içerisinde yer alan ancak daha sonra Xiaomi'den ayrılan Li Wan Qiang'ın yeniden Xiaomi'ye döndüğü ve pazarlamadan sorumlu olacağı açıklanmıştı. Bugün ise Li Wan Qiang sosyal medya üzerinden ilk icraatını gerçekleştirdi ve Mi5'in çıkış tarihini verdi ve Snapdragon 820 kullanacağını açıkladı. Mi5'in Çin Bahar festivali ya da diğer adıyla Çin yeni yılında tanıtılacağını söyledi. Çin yeni yılı bizim kullandığımız takvime göre 8 Şubata denk geliyor. Merakla beklenen telefonun diğer özellikleri resmi bir ağızdan henüz teyit edilmese de cihazın edge tap, USB Type-C ve parmak izi sensörüne sahip olmasına kesin gibi görünüyor.

Sizce Mi5 de diğer Mi serisi telefonlar gibi olabilecek mi? Sizce başka hangi özelliklere sahip olacak?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
Kasa çelik, köşelerde oval olsun bana yeter :)

XiaomiTeam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüsamettin
Cihazım
Mi3,Mi4
Konular
0
Çelik kasa ve kırpılmamış işlemci olsun başka bişey istemiyorum.mi3 ve mi4 modellerinde olduğu gibi MSM8274ab-ac modelleri değilde gerçek anlamda mi4 4g gibi MSM8974ab-ac olsun.Yani safkan 820 olsun 2g,3g,4g koyacaklarsa 802.11 ad vs hepsi içinde olsun ha bide ois desteği olsun. :)

ceyksparrow

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
halil ibrahi
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
2
Xiaomi kurucularından Liwan Jiang ,Xiaomi Mi 5 ‘te Snapdragon 820 Chipsetinin yer alacağını onayladı.Telefonun Lansmanı 21 ocakta yapılacak,satışın ise 8 Şubatta başlaması bekleniyor.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Xiaomi Mi 5 fiyat aralığı 385 – 462 $ aralığında olacak ülkemizde fiyatı 1700 TL civarında olması muhtemel görünüyor.

Xiaomi Mi 5‘in diğer özellikleri ;
4 GB RAM,

16 MP Arka / 13 MP Ön Kamera ,

5.2″ QHD Ekran(565ppi),

3,600mAh Batarya .
Alıntıdır:

Moderatör tarafında düzenlendi:

omercevirgen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi mi4
Meslek
Yönetici
Konular
21
Türkiye fiyatı önemli değil.Telefon Çin de de çıktığı fiyattan alınamıyor.Diyelim ki 400 olarak belirlendi.450 dolara alıyosun orada.Aynı şey Redmi note 3 te de öyle oldu.160-180 dolar olarak çıkan telefon 200-220 dolara satılıyor.Sabit bir fiyat yok.Onun için bu telefon 450-500 dolar arası satılı Çinde bize de maliyetli olur bu fiyat.Malum dolar fiyatımız belli

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Xiaomi'nin satış politikası gereği bu böyle oluyor. Xiaomi'nin açıkladığı fiyatlar mi.com üzerinden satışlarda geçerlidir. Distribütör yada yetkili satıcı gibi kavramlarla ilgilenmedikleri için de bu fiyatlardan alınan telefonlar illaki üzerine bir miktar kar eklenerek satılıyor. Elbette alabilenler mi.com üzerinden alabiliyor.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orkun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Orkun
Cihazım
Mi5
Meslek
öğrenci
Konular
14
biraz akıllıca düşünmek lazım sokaktaki samsung alan immet aga neden bi "çin malı" telefona 1700 lira versin ? mantıklı olalım arkadaşlar bence bu fiyata çin menşeili bi telefonu vatandaş almaz alsa alsa gider xperia z serisi ya da samsung falan alırlar zaten apple fanboylar varken xiaomi yi anca bizim gibi araştıran bilen telefondan donanımdan anlayan geekler alır

seneye konuyu hortlatırım xiaominin mi5 satışları mi4 satışlarına göre düşük kalacaktır diye tahmin ediyorum

dekadans

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
dekadans
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
20
Haberin kaynağı androidauthority sitesi:

Fingerprint, 16mp arka 13mp on kamera ile 3600mah battery, 4gb ram, 32/64gb rom şimdilik kesinleşmiş olanlar.

Fiyat konusunu bu kadar dert etmeye gerek yok bence. Önce fanboylar saldırır, starter maliyetleri onlar karşılar biz de yaz aylarında daha makul bedellere alırız.

MI 3W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

engerex

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
OnePlus One
Konular
8
Çin'de Xiaomi mağazalarında açıklanan fiyatlardan satılmıyor mu?

Üst Alt