Yardım Mi5 8.2.2 Personal Hotspot

badmana

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
badmana
Cihazım
Mi5
Konular
4
Merhaba,

Mi5 de bugün personal hotspot lazım oldu. Girdim inactive durumda. Ne yaptıysam active yapamadım. 8.2.2 é update ettim ilk aldığımda öncesinde hiç kullanmadığım için bilemiyorum güncelleme yüzünden mi oldu.

Miui forumlarında okuduğum kadarıyla önerilen aşağıdaki şeyleri saçma da olsalar denedim.

İkinci sim kartı inactive ettim.
3G network seçtim

Yardımcı olursanız sevinirim.

Unutmadan Türk telekom ve Turkcell hatlarım.

Teşekkürler

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-08-11-14-29-18-739_com.android.settings.png
    Screenshot_2017-08-11-14-29-18-739_com.android.settings.png
    69,4 KB · Görüntüleme: 26

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Ne dediğini anlamadım ama Vodafone lu Sun yüzde yüz hotspot yayarken Vodafone Live seç erişim noktası olarak sonra geri düzeltirsin

Bunu yapınca telefonda internet olmaz ama pcde veya paylaştığın kişilerde internet olur

Oyla:

badmana

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
badmana
Cihazım
Mi5
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayara internet vermek için personal hotspot açmak istedim. Ekran görüntüsü ekte var. Hattım vodafone değil özellikle belirttim.

Global romlarda sorun yaşayanlar var ama çözümler çok garip. İkinci simi çıkar, tema varsa default yap gibi öneriler.

Bu sorunu yaşayan ve çözen başka biri denk gelirse diye yazıyorum. Yoksa internette araştırmaya devam ediyorum.

Oyla:

aLLMeTaLLiCa

Aaaaaaaaa1
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...........1
Cihazım
...........1
Meslek
Veri Giriş ( sekreter )
Konular
44
Merhaba,

Mi5 de bugün personal hotspot lazım oldu. Girdim inactive durumda. Ne yaptıysam active yapamadım. 8.2.2 é update ettim ilk aldığımda öncesinde hiç kullanmadığım için bilemiyorum güncelleme yüzünden mi oldu.

Miui forumlarında okuduğum kadarıyla önerilen aşağıdaki şeyleri saçma da olsalar denedim.

İkinci sim kartı inactive ettim.
3G network seçtim

Yardımcı olursanız sevinirim.

Unutmadan Türk telekom ve Turkcell hatlarım.

Teşekkürler

Türkcell hat kullaniyorum . Hotspot olayında bandları 5'e cekin .Böyle bi sorun yasamadim.Romdan kaynaklı olcagini zannetmiyorum .
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

badmana

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
badmana
Cihazım
Mi5
Konular
4
Her şeyi denedim. Sorun ilk mesajda eklediğim ekran görüntüsünde görebilirsiniz hic buton aktif olmuyor. Personal hotspot açıp kapamak mümkün değil. Şifre tanımladım. Şifresiz yaptım. 2.4 veya 5 seçtim. SSID değiştirdim. Tepki yok. Hiç açılabilir olmadı üstteki aç kapa tuşu ben de anlamadım gitti. 8=)

Oyla:

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Her şeyi denedim. Sorun ilk mesajda eklediğim ekran görüntüsünde görebilirsiniz hic buton aktif olmuyor. Personal hotspot açıp kapamak mümkün değil. Şifre tanımladım. Şifresiz yaptım. 2.4 veya 5 seçtim. SSID değiştirdim. Tepki yok. Hiç açılabilir olmadı üstteki aç kapa tuşu ben de anlamadım gitti. 8=)

Mi flash ile yeniden yükleme yapın

en.miui.com/a-234.html gerekli bilgileri burada mevcut önce bootloader açılacak sonra bu linkten gerekli program rom ve anlatım mevcut

Oyla:

badmana

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
badmana
Cihazım
Mi5
Konular
4
Çok garip ama ayarlar bölümünde kapama açma tuşu çalışmaz iken üstteki hotspot butonuna basınca aktif oldu. Sonra ayarlar bölümünde de normal çalışmaya başladı. Bir bug olmuş özetle.

Oyla:
Üst Alt