Mi5 8.2.2 geldi

Mi5furkan54

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi5
Konular
11
Guncelleme geldi ama daha yuklemedim . Otada bekliyo. Sarzim dolunca yuklicem

Cotyora

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
2
8.2.2'yi OTA'dan indiren bir arkadaş rom dosyasını biryere yükleyebilir mi rica etsem? OTA'dan gelmiyor bana 8.2.1'deyim

Oyla:

Cotyora

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
2
Ayrıca, 8.2.1'i rootlu kullanıyordum. Önce OTA geldi, yükledim 70MB, yükleyemedi, romun tamamını indirmek lazım dedi, indirdim, bu sefer de recovery fln gitti ve telefon açılmadı.
Sanırım root varken veya recovery varken OTA'dan gelen yüklemeler kabul edilmiyor ve sistem kitleniyor.
Bunun bir çözümü var mıdır, yeniden TWRP yükleyip format atıp tekrar 8.2.1 yüklemek zorunda kaldım.

Root'u sırf ikonları değiştirmek için yüklüyorum zaten, bu arka planı beyaz ikonlardan kurtulmanın root hariç bir yöntemi var mıdır?

Oyla:

moon41

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
HASAN
Cihazım
mi5
Konular
1
Globalde rotlu rotsuz farketmez ama sen romun tamamını indirmeden güncellemeye kalkmışsın.Bu yanlış , rom yükleyen ve güncelleme yapacak arkadaşlar bu konulara çok dikkat etsinler. Tavsiyem şudur, zaten otadan güncelleme gelmiş diğer arkadaşlara, bizede gelir, mi5 ise telefonunuz adresinden takib edin.Güncelleme gelince pc ye indirip oradan telefona atıp güncellemeleri.

Oyla:

ogeday

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oktay
Cihazım
Xiaomi mi5 p
Konular
1
8.2.2 link verebilecek olan varmı ota dan gelmiyor... Size zahmet Google play sorunundan kurtulalım iyice daral geldi

Son düzenleme:
Oyla:

turkuazzz99

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan Özcan
Cihazım
Mİ5S PLUS
Konular
18
Teşekkürler, herkesin emeğine sağlık; ama konuyu açan arkadaş yüklese şuraya 8.2.2 yi de herkes faydalansa, bir zahmet bekliyoruz arkadaşlar, rica ediyorum.

Oyla:

Cotyora

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
2
Globalde rotlu rotsuz farketmez ama sen romun tamamını indirmeden güncellemeye kalkmışsın.Bu yanlış , rom yükleyen ve güncelleme yapacak arkadaşlar bu konulara çok dikkat etsinler. Tavsiyem şudur, zaten otadan güncelleme gelmiş diğer arkadaşlara, bizede gelir, mi5 ise telefonunuz adresinden takib edin.Güncelleme gelince pc ye indirip oradan telefona atıp güncellemeleri.

Telefon önerdi bana 70MB olan güncellemeyi, tamamını indir demedi ki, sonra kuramadı. Bu sefer 1.5GB güncellemeyi indirdi. Sonra da telefon rootlu ve recovery değişik olduğu için telefon açılmadı... Durum budur. Ben de format atıp tekrar 8.2.2 sıfırdan yükleyim dedim, romu bulamadım. Yeniden 8.2.1 kuruyorum mecbur

Oyla:

moon41

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
HASAN
Cihazım
mi5
Konular
1
Tmm anlaşıldı şimdi bana 70 mb lık güncelleme gelmedi . ben direkt rom zannettim.

Oyla:

Cotyora

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
2
OTA'dan indirebildiğim vakit wetransfer'a atacağım arkadaşlar kimseden hayır yok

Oyla:

tektek1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefa
Cihazım
mi5
Konular
1