Yardım Mi5 3/32 gelen ve arama çağrıları sorunu

• Konbuyu başlatan none
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2
  • Görüntüleme 965

none

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
trump
Cihazım
Mİ5s
Konular
12
Hocalarım ve site büyüklerim anneme almış olduğum mi 5 telefondan yapılan aramalarda ve gelen aramalarda telefon sanki çekmiyormuş gibi bir porblemle karşı karşıyayız.Sorun arama yapıldığında ve gelen aramalarda sanki telefon çekmiyormuş gibi kesik kesik konuşmalar hatta ara da beklemeye alınmış gibi sesin karşıya gitmemesi veya gelen sesin alınamaması gibi problemi var hattı türktelekom telefonu 6 aydır kulanmakta son gelen beta güncellemesinden sonra bu sorunla karşı karşıyayız bundan önce şakır şakır kulanmaktaydı telefonunu herhangi bir darbe almadı herhangi bir sıvı teması olmadı ve bu şekilde kaldı başka sim kartla deneme yapmadık acaba hattan mı kaynaklı yoksa telefonlamı ilgili çözemedik bilgisi olan veya aynı sorunu yaşayan arkadaşlardan yardım bekliyorum annem yaşlı ve devamlı kontrol etmemiz gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum şimdiden yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.

VSM

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
VESİM
Cihazım
Mİ5 32 GB
Konular
64
Hocalarım ve site büyüklerim anneme almış olduğum mi 5 telefondan yapılan aramalarda ve gelen aramalarda telefon sanki çekmiyormuş gibi bir porblemle karşı karşıyayız.Sorun arama yapıldığında ve gelen aramalarda sanki telefon çekmiyormuş gibi kesik kesik konuşmalar hatta ara da beklemeye alınmış gibi sesin karşıya gitmemesi veya gelen sesin alınamaması gibi problemi var hattı türktelekom telefonu 6 aydır kulanmakta son gelen beta güncellemesinden sonra bu sorunla karşı karşıyayız bundan önce şakır şakır kulanmaktaydı telefonunu herhangi bir darbe almadı herhangi bir sıvı teması olmadı ve bu şekilde kaldı başka sim kartla deneme yapmadık acaba hattan mı kaynaklı yoksa telefonlamı ilgili çözemedik bilgisi olan veya aynı sorunu yaşayan arkadaşlardan yardım bekliyorum annem yaşlı ve devamlı kontrol etmemiz gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum şimdiden yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.

mi 5 eu rom 7.9.22 türk telekom hattında aynı sorunları yaşıyorum son zamanlarda güncelleme ile alakalı olduğunu sanmıyorum :)
bence türk telekom ile alakalı bir durum olabilir

Oyla:

none

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
trump
Cihazım
Mİ5s
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mi 5 eu rom 7.9.22 türk telekom hattında aynı sorunları yaşıyorum son zamanlarda güncelleme ile alakalı olduğunu sanmıyorum :)
bence türk telekom ile alakalı bir durum olabilir

Vesim VSM hocam öncelikle zaman ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.Telefona benim hattımı da takıp denedik ama aynı problem devam etti konuşma yaparken beta son sürüm yüklü telefonda işin kötü tarafı evinde çekmeyen yerler var zaten ama dışarda da aynı problem devam ediyor ne zaman arasak yapıyor olay da şu telefonla konuşurken gelen arama veya bizim aradığımız farketmeksizin konuşurken bizim sesimiz ara ara karşı tarafa gitmiyor hani konuşmayı beklemeye almış gibi ama karşı tarafın sesi geliyor bize çoğu zaman da arama sonlanıyor kendi kendine veya karşı taraf cevap alamayınca kapatıyor çok saçma bir durum anlatması bile zor ama devamlı yapıyor bunu hattı değiştirdik aynı sorun devam etti yani başka sim kartlada başka ne olabilir servise göndermeye değermi sizin de engin tecrübelerinizden faydalanmak adına soruyorum ama inşALLAH zamanınızı almıyorumdur şimdiden ilginiz için çok teşekkür ederim.

Oyla:
Üst Alt