Haber Mi4s ,, Mi4

Merhabalar arkadaşlar Mi4s mi önerirsiniz Mi4 ü mü önceliğim arayüz performans stabilirliği ve kamera buna göre fikir beyan ederseniz çok memnun olurum herkese iyi forumlar diler iyi akşamlar

mustafa86

Xiamoi Mi 5 Pro Xiamoi Powerbank 10000
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
Mi 5 pro
Meslek
Acil Servis Vezne Finans Sorumlusu
Konular
57
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kimsenin bir fikri yok mu bu 2 cihaz hakkında :///://

Leopardll

Altayturk
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi
Cihazım
Redmi note 4
Konular
15
Miui kullanan cihazlar da kendi başlığı var. Oradan araştırabilirsiniz. Yada mutlaka kullananlar yardımcı olur.

mustafa86

Xiamoi Mi 5 Pro Xiamoi Powerbank 10000
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
Mi 5 pro
Meslek
Acil Servis Vezne Finans Sorumlusu
Konular
57
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
51
iki telefonuda kullandım mi4 ün kamerası daha iyiydi ikisindede araba yarışı oynadım herhangi bir takılma donma olmadı mi4 te isınma oluyordu fakat donma falan olmuyordu mi4s ise bu yaz tatile gittiğimde sıcaklarda bayağı ısınıyordu oğlumdada mi4c vardı o ikide bir aşırı ısınma uyarısı veriyordu stabil olsun istiyorsan stabil rom ile kullanacaksın geliştirici romlarda zaman zaman sorunlar oluyor mi4S için global stabil rom yok xiaomi.eu.com dan twrp ile stabil olan romu yükleyebilirsin mi4 ün en.miui.com da global stabil romu var yani mi4 alırsan orijinal global stabil rom ile mi4s alırsan geliştirici stabil rom ile kullanabilirsin ayrıca mi4 te parmak izi okuyucu yok mi4S te var teknik özelliklerini bu sitede kendi konularında veya karşılaştır başlığı altında bulabilirsin

erhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
mi 4, mi 5S
Konular
54
mi5 almaya çalış :)

olmazsa mi4 iyidir.

fanatik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
OPO
Konular
4
mi4 kullanıcısıyız çok memnunuz.bizdeki ilk gelen parti 3gb ram versiyonlusu suan artık 2gb ramlısı satılıyor. mi4 te ön ve arka kameralı daha kaliteli ve sony .f 1.8 acıklıklı arka kamerası varki gece çekimlerinde f.2 ye göre farkediyor. global stabil rom yüklü sorunsuz.hernekadar göreceli olsada imei kaydı kuydu china rom gibi şeylerle ugrasmana gerek kalmadan garantili 700 tl ye satıılıyor.

mi4s kullanmadım fakat arastırdım kamerası bir tık daha kötü, global stabil rom yok arkadasın dedigi gibi developer romlarla ugrasmak durumunda kalırsın üstelik ülkemizde garantili satılmıyor bildiğim kadarıyla.

tercih meselesi ama ben olsam yinede 2gb olmasına ragmen mi4 alırdım. 700 bandında satın alınabilecek gercekten cok iyi biri cihaz.
hatta bazen indirim geldiginde 650 lira ya düstüğü oluyor.

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Hocam bütçenizi bilmiyorum ama paranız varsa eğer mi 5 alın. Mi 4 eski bir cihaz artık. Her ne kadar şuan da kullanıyor olsamda gerek miui global forum da gördüklerimle cihazdan yavaş yavaş desteği kesiyorlar. Global rom suz mi 4s, mi 4c gibi modeller bile miui 9 verilecek cihazların başında yer alıyor. Bizim cihaz liste de bile yok. En düşük versiyon bile olsa mi 5 öneriyorum. Yada redmi serisinden güncel cihaz bakın. Global romun önemli olduğunu düşünüyorum. Yinede siz bilirsiniz

fantomasds

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Lg L9
Konular
2
4ste sd kart yuvası var. Global romda eklenirse epey iyi bir alternatif olur.

Üst Alt