Yardım Mİ4s Flashtool İle Rom Yüklerken Ekran Gitti

kralaras

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
16
merhaba arkadaşlar. mi4s'im var dünkü 7.0 güncellemesini yükledim telefon çok ısınıyordu şarj hemen bitiyordu.
neyse ben en iyisi geri döneyim dedim 5.1 roma. flash tool ile rom yüklerken birçok şey karşıma çıktı.

neyse flash tola girdim, telefonu fastboot'a aldım. sonra bir ekte resimde gördüğünüz "Mi4S EDL.cmd" ye tıkladım ve telefonun ekranı tamamen karardı. flash toolda telefonu görüyordu. (COM10) diye görüyordu.
romu flaşla dedim flaşladı bitti telefon şu anda karanlık ekran ama bilgisayara falan taktığımda ses çıkıyor.

brick mi oldu bilemedim. ve ne yapmalıyım. yardımlarınız için teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 10

kralaras

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şu anda ne recowery ne fastbot'a giriyor. ve ekran açılmıyor.

Oyla:

Fenix

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Konular
15
Bu 7.0 olayına bende düştüm TLF çok pil yiyordu 7..2.9 sürümü yükledim twrp gitti dün çin sürümüne döneyim dedim ama dönmedi flashyacam rağmen şimdi çin sürümü 7.2.9 yükledim akşam flashlayacam olmadı ise ne ypicam bende bilmiyorum twrp giriyorum kurtarma modu yok basıyorum kapali

Oyla:

usernamedeletedvision

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Danışman
Konular
23
merhaba arkadaşlar. mi4s'im var dünkü 7.0 güncellemesini yükledim telefon çok ısınıyordu şarj hemen bitiyordu.
neyse ben en iyisi geri döneyim dedim 5.1 roma. flash tool ile rom yüklerken birçok şey karşıma çıktı.

neyse flash tola girdim, telefonu fastboot'a aldım. sonra bir ekte resimde gördüğünüz "Mi4S EDL.cmd" ye tıkladım ve telefonun ekranı tamamen karardı. flash toolda telefonu görüyordu. (COM10) diye görüyordu.
romu flaşla dedim flaşladı bitti telefon şu anda karanlık ekran ama bilgisayara falan taktığımda ses çıkıyor.

brick mi oldu bilemedim. ve ne yapmalıyım. yardımlarınız için teşekkür ederim.
mi4s edl olarak değil mi4s twrp olarak yükleyecektiniz. Bootleader kilidi açıksa ilk önce miflash toolsun eski versiyonlarından birtanesini yükleyin. Yeni sürümü hata verebilir. Mi4s romunu pcye indirip miflash toolsa atın ve telefon fastboot modunda flashlayın :)
olduysa twrpyi telefonunuza yükleyin Türkçe rom yüklemek için :)
Sorun devam ederse ben veya forumdakiler yardımcı olacaktır :)

Oyla:
Üst Alt