Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi4c Viper4Android With Dolby Atmos , Sony Audio ve Beats Audio
Merhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım Mi 5s Plus kullanıyorum ses sorunu bende de var. Bu yazılanları uygulayıp çözüme kavuşan oldu mu? Özellikle Mi 5s Plus olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım. İlk defa android kullanıyorum ve bu sorunu yaşıyorum. Recovery moddan nasıl yukleyecegimi bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz? Mi5
Merhaba arkadaşlar bende birkaç haftadır mi5splus kullanıcısıyım telefondan ses dışında çok memnunum. Denemediğim kulaklık kalmadı anacak ses seviyesi çok düşük. Önceki yorumlardan net bir bilgi alamadım kesin çözümü var mıdır bu işin ?
İki sorum olacak.
Atmosu yukledim fakat iki uygulama geldi biri atmos biri viper. Bunlar ikili olarak mi calisiyor yoksa viperi kaldirsam atmosla devam edebilir miyim?
İkincisi twrp ile yukledim, geri nasil kaldirilir?
Simdiden tesekkurler..
Arkadaşlar bu işlemi yapabilmek için bir kaç adımda anlatabilirseniz iyi olur zira bilmiyoruz dolayısı ile hızlı anlayamıyoruz. Telefonu recovery ile nasıl açacağız? dosyayı nasıl yükleyeceğiz v.s mi5 kullanıyorum