mi4c kilit

• Konbuyu başlatan 464
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 20
  • Görüntüleme 2K
4

464

Guest
mi4c nin bootloader kilitli olup olmadıgını nasıl anlayacağız? yeni aldım

yeni rom yüklemek için önce kilit sonra root ve sonra rom mu sıralanış? imei işlemi en son mu yapılıyor? rom dan sonra

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Fastboot a alıp fastboot oem device-info komutunu girerek bootloader ile ilgili bilgi alabilirsiniz.
Kilit kaldırıp rom yüklenilir, istenirse root atılır (imei için gerekli) sonra imei işlemi yapılır.

4

464

Guest
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fastboot a alıp fastboot oem device-info komutunu girerek bootloader ile ilgili bilgi alabilirsiniz.
Kilit kaldırıp rom yüklenilir, istenirse root atılır (imei için gerekli) sonra imei işlemi yapılır.

hocam fastbot a nasıl giriyoruz?
dediğiniz komutu yazınca çıkan sonuc ne olursa kilitli olup olmadıgını anlıyoruz?

istenirse demişsiiz eu rom yükleyeceğim root gerekmiyor mu bunun için?

kilit kaldırıldıktan sonraki aşama önce root değil mi? önce rom sonra root mu yüklenir? root sonrası rom yüklenmiyor mu?
en son imei atılıyor galiba? bilgim yok lütfen yardımcı olurmusunuz 5 sorumada. teşekkürlre

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam sizin hiç bilginiz yok bence bulaşmayın, yok yapıcam derseniz foruma üye olun videolu anlatımlar konular vs var yardımcı olur size.
Root un üzerine rom kurarsanız root yetkisi silinir. Rom un üzerine root atılır. Fastboot a ses kısma ve güç tusu kombinasyonuyla girilir. Cihazı 0 alacaksanız bootloader kilitlidir, o komutu yaz8nca bootloader unlocked true yazarsa acık demektir. Eu romu yüklemek için twrp gerekir.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
hocam fastbot a nasıl giriyoruz?
dediğiniz komutu yazınca çıkan sonuc ne olursa kilitli olup olmadıgını anlıyoruz?

istenirse demişsiiz eu rom yükleyeceğim root gerekmiyor mu bunun için?

kilit kaldırıldıktan sonraki aşama önce root değil mi? önce rom sonra root mu yüklenir? root sonrası rom yüklenmiyor mu?
en son imei atılıyor galiba? bilgim yok lütfen yardımcı olurmusunuz 5 sorumada. teşekkürlre

Forumda Mi4, Mi5, MiPad ve diğer birçok konuda videolu rehberler var. Onları izleyerek, anlatımları okuyarak bilgi ve fikir sahibi olabilirsiniz.
Ne istediğinize bağlı olarak yapacağınız işlemler değişir. Mesela sadece Çin Developer romu yükleyerek (Türkçe olmayacaktır) Unlock yapıp içindeki root'u aktif edebilirsiniz. Ardından da IMEI değişim işlemini yaparsınız.
Yada Unlock yaptıktan sonra twrp yükleyip Root yapar sonra multirom yükler Türkçe olarak kullanır, IMEI değişim işlemini de yaparsınız.
Senaryo çok.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

4

464

Guest
Hocam sizin hiç bilginiz yok bence bulaşmayın, yok yapıcam derseniz foruma üye olun videolu anlatımlar konular vs var yardımcı olur size.
Root un üzerine rom kurarsanız root yetkisi silinir. Rom un üzerine root atılır. Fastboot a ses kısma ve güç tusu kombinasyonuyla girilir. Cihazı 0 alacaksanız bootloader kilitlidir, o komutu yaz8nca bootloader unlocked true yazarsa acık demektir. Eu romu yüklemek için twrp gerekir.

hocam teskler kilit kapalıymıs peki eu rom yüklemek için kilidi açmam gerekiyor mu?? yoksa acmadan twrp yükleyip eu romu yükleyebilir miyim kilidi acmadan ve root yapmadan önce? son olarak cvp verirseniz sevnrm

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Kilidi açmadan ne twrp yükleyebilirsiniz ne de eu rom yada root.

4

464

Guest
forumdaki botloader konusuna bakarak yapıyorum fakat hata veriyor. telefon download moda geçmiyor. ses açma kapatma tuslarına aynı anda basıyorum fastboot mod cıkıyor böyle denedim olmadı. ses acma power tusuna basarak denedim olmadı. adb reboot edl komutunu yazıyorum kapanıyor acılmıyor ben acana kadar telefon. mi phone da dosya yolunu gösteriyoırum dogru olarak fakat refresh yaptıgımda time statüs kısmında hiçbir şey olmuyor boş kalıyor. adb reboot edl yazıyorum unknown commad diyor fastbot moddayken. lütfen yardım edin.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam adb reboot edl komutu verdiğinizde ekran kapandığında edl moddadır cihaz. Ekran siyah görünür birşey yazmaz edl modda ekranda.

4

464

Guest
mi phone da dosya yolunu gösteriyorum refresh yaptıgımda time statüs kısmında hiçbir şey olmuyor boş kalıyor. adb reboot edl yazıyorum unknown commad diyor fastbot moddayken.neden böyle oluyor peki? eksiksiz yapıyorum dediklerinizi

Üst Alt