Mi4 vs Mi4C Sarı Ekran Problemi

Raz3rs

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi 4C
Konular
7
Okuma modu bildirim ekranında bulunuyor. Bildirim ekranındaki yeri kullanıcıya göre değişken olduğundan şunun yanında diyemem tabiki. Mesela benim bildirim ekran dizilişine göre şurada:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam teşekkürler bakıyor şimdi arkadaş o ayara. Bu arad aknu ile alakasız ama sorayım size. Şu an Mi4 için en iyi sürüm hangisi ? Developer mı kullanılmalı stabil mi ve de hangi sürümü öneririsiniz ? Ona göre indirip yükleyeylim diyorum

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hocam teşekkürler bakıyor şimdi arkadaş o ayara. Bu arad aknu ile alakasız ama sorayım size. Şu an Mi4 için en iyi sürüm hangisi ? Developer mı kullanılmalı stabil mi ve de hangi sürümü öneririsiniz ? Ona göre indirip yükleyeylim diyorum
Ben şu anda Global Developer kullanıyorum. Forumda konusu da olduğu üzere 6.3.17 Marshmallow sürümü.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Raz3rs

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi 4C
Konular
7
Hocam konuyu bulamadım link paylaşabilir misiniz ?

hilmi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hilmi
Cihazım
mi9 se
Konular
18

developer olanı kullanıyorum ben android 6 sürümü.

daveygrohl

Xiaomi Shop
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
6
Xiaomi'nin bazı telefonlarında ekran, sarımsı oluyor. Bu çok rahatsız edici bir durum. Yani tamamen bembeyaz bir sayfa açın, başka telefonda beyaz iken, xiaomi'de sarı. Aynı durum Redmi Note 3 MTK için de geçerli, görüntü sarımsı. Mi4c'de ise gayet güzel ve net. Mi4'ten elimde 4 adet mevcuttu, 2si sarı, 2si ise beyazdı. Bunun da üretimle alakalı olduğunu düşünüyorum. Meizu mx4'te de aynı durum geçerli, 16GB'lik modelinde sharp ekran kullandıkları için görüntü gayet net ve cam gibi iken 32GBlik modeldeki ips ekran rahatsız edecek seviyede sarı. Sonuç olarak, bazı xiaomi modellerinde ekranın sarı ağırlıklı olması biraz şans meselesi, tavsiyem ise işi şansa bırakmadan hiç sarı renk sorunu olmayan modellere yönelmek. Mi4c bunlardan birisi, mi5'te de umarım sarı renk yoktur.

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
94
Bu odanın kağıt beyazı olmasıyla, süt beyaz olması gibi birşey, çok önemi yok bence, beni hiç tahatsız etmedi...

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

metingon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi4
Konular
11
Ben şu anda Global Developer kullanıyorum. Forumda konusu da olduğu üzere 6.3.17 Marshmallow sürümü.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

okuma moduna aldım telefonun ekranı gıttı gelmıyor

Üst Alt