Yardım Mi4 Video sorunu

mcolbeyi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mücahid
Cihazım
Mi 4
Konular
6
Mi 4 te video moduna geçtiğimde zoomlu olarak geçiyor slow motiona geçerken daha fazla zoomlu geliyor bu normal mi? Birde android sürüm 6 yaması yayımlanmış benim mi 4 öyle bir güncelleme bulmuyor yardım pls

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
94
Ben android 6/Miui7/Global/6.3.31 Beta Rom yüklü, bu konuyu görünce kameraya baktım, aynen söylediğiniz gibi zoomlu geliyor görüntü, bu son güncellemelerle xiaomi fena çuvalladı, firma kendi ürettiği telefona rom yaparken bu kadar hata yaparmı, anlamak mümkün değil, kısa zamanda düzelmesi ümidiyle...

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Mi 4 te video moduna geçtiğimde zoomlu olarak geçiyor slow motiona geçerken daha fazla zoomlu geliyor bu normal mi? Birde android sürüm 6 yaması yayımlanmış benim mi 4 öyle bir güncelleme bulmuyor yardım pls

oruba arkadaşımız yazana kadar ne demek istediğinizi tam olarak anlayamamıştım.
Bu durum ben Mi4'ü kullanmaya başladığımdan beri var olan bir durum. Yani Kasım ayından beri videolardaki kamera görüş açısı, fotoğraftan daha dar. Bu nedenle video moduna geçince sanki daha fazla zoom yapılmış gibi görünüyor. Daha öncesini bilmiyorum.

Oyla:

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
94
oruba arkadaşımız yazana kadar ne demek istediğinizi tam olarak anlayamamıştım.
Bu durum ben Mi4'ü kullanmaya başladığımdan beri var olan bir durum. Yani Kasım ayından beri videolardaki kamera görüş açısı, fotoğraftan daha dar. Bu nedenle video moduna geçince sanki daha fazla zoom yapılmış gibi görünüyor. Daha öncesini bilmiyorum.
Evet fotoğrafa göre kamera açısı daha farklı idi hep, bu son güncelleme ile dahada zoomlu gözüküyor gibi geldi, birkaç çekim yaptım sorunlu gözükmüyor.
Ama onun dışında beta romun son güncellemesi çok kötü, umarım sonraki güncellemede toparlanır.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Evet fotoğrafa göre kamera açısı daha farklı idi hep, bu son güncelleme ile dahada zoomlu gözüküyor gibi geldi, birkaç çekim yaptım sorunlu gözükmüyor.
Ama onun dışında beta romun son güncellemesi çok kötü, umarım sonraki güncellemede toparlanır.

6.4.5, 6.4.7, 6.4.12 ve 6.4.14'te toparlamadı tam tersine geri gitti... Eğer ki bunlardan biri gelirse bence uzak durum hocam ;)

Oyla:

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
94
6.4.5, 6.4.7, 6.4.12 ve 6.4.14'te toparlamadı tam tersine geri gitti... Eğer ki bunlardan biri gelirse bence uzak durum hocam ;)
Uyarı için teşekkürler hocam, android 6 stabil sürüme gelince ona geçeriz en olmadı, böyle giderse başka çaremiz kalmayacak.
Zaten beta rom kullanmamın sebebi, haftalık güncelleme alması, meraklısı olduğumdan değil ama androidin klasik, zamanla hantallaşma sorununa çok iyi geliyor haftalık güncellemeler.

Oyla:

mcolbeyi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mücahid
Cihazım
Mi 4
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilginiz için teşekkür ederim anca bakabilme fırsatı buldum kusura bakmayın.

Oyla:
Üst Alt