Forumda videolu, resimli, yazılı Mi Flash Tools ile rom yükleme rehberlerimiz mevcut.Arkadaşlar beta roma nasıl dönebilirim, döküman linki vs bulamadım forumda.
Bir de şu yazım denetimini düzeltseler. Tweet atarken, whatsapp'ta yazışırken, forumlara yazarken word'deki gibi kelimelerin altını kırmızı çizgi çizgi görmekten gına geldi.![]()
Yanlış hatırlamıyorsam dil ve giriş kısmında yazım denetleyicisi var onu kapatman gerekiyor.
Eskiden vardı şimdi yok öyle bir seçenek kaldırdılar nedense. Benimde çok sinirimi bozuyor yazim denetleyicisi
Sanırım sorunu (aslında sorun değil bir özellik bu) anladım. Ekran görüntüsünü atabilir misiniz?selam arkadaşlar bu rom,a (V8.0.3.0.MXDMIDG) geçiş yaptığımdan beri çalışan uygulamaları göremiyorum.tek tıklasamda, çift tıklasamda yada basılı tutsamda efek ekranı geliyor.mi4 cihaz.
sorun beta (6.11.3) sürüme geçip wipe chec, wipe all data yaptıktan sonra düzeldi.Sanırım sorunu (aslında sorun değil bir özellik bu) anladım. Ekran görüntüsünü atabilir misiniz?
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Böyle birşey miydi?sorun beta (6.11.3) sürüme geçip wipe chec, wipe all data yaptıktan sonra düzeldi.