Mi4 v7.1.2.0 guncelleme

ertanx

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Teknisyen
Konular
48
merhaba
bugün miui 4 alarak aranıza katıldım. yalnız telefon üzerinden yazılım sürümüne baktığımda "miui 7.00.55.00" olarak gözüküyor. sitesinden( ) baktığımda ise "7.1.2.0.KXDMICK" sürümü var. ama cihaz üzerinden güncelleme aradığımda bulamıyor. ne yapmalıyım?
sitesinde anlatılan "flashing guide" a göre güncelleme yapayım mı? telefondaki yüklü sürümde mi kalsın?
Orijinal olmayan çakma rom yüklü gelmiş hocam. Cijazınızın orijinal olduğundan kesin eminseniz resmi orijinal romu yükleyin

immortal_plt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
miui4
Konular
7
Orijinal olmayan çakma rom yüklü gelmiş hocam. Cijazınızın orijinal olduğundan kesin eminseniz resmi orijinal romu yükleyin
hocam cevap için teşekkürler.
edevletten imei sorgulayınca bu sonucu veriyor. orjinal olup olmadığını başka nasıl anlayabilirim?
eğer orjinalse telefon 7.1.2 sürümünü kurayım mı? herhangi bir sorunu var mı son sürümün?

ayrıca tel ekran görüntüsü

Son düzenleme:

ertanx

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Teknisyen
Konular
48
immortal_plt hocam son stabil sürümü kurup cihaz açıyorsa orijinaldir. Tr den garantili resmi satıştan aldıysanız yine orijinaldir.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
merhaba
bugün miui 4 alarak aranıza katıldım. yalnız telefon üzerinden yazılım sürümüne baktığımda "miui 7.00.55.00" olarak gözüküyor. sitesinden( ) baktığımda ise "7.1.2.0.KXDMICK" sürümü var. ama cihaz üzerinden güncelleme aradığımda bulamıyor. ne yapmalıyım?
sitesinde anlatılan "flashing guide" a göre güncelleme yapayım mı? telefondaki yüklü sürümde mi kalsın?
Hayırlı olsun. Telefonunuzu iyi günlerde güle güle kullanın.
Mi4 bölümünde sabit konularda birçok videolu rehberler var. Aynı zamanda forumun üst menüsünde sağ tarafta Sıkça Sorulan Sorular konusunun linki var. Öncelikle bu konulara biraz göz gezdirmenizi ve bu zaman içerisinde telefonunuza aşina olmanızı tavsiye ederim. Telefonunuzdaki rom üzerinden birkaç güncelleme geçtiği için yeni güncelleme alamıyor olabilirsiniz. Bu yüzden bir kereye mahsus olarak kendiniz mevcut son sürümü yüklerseniz bundan sonra da güncellemeleri atlamadan düzenli olarak yaparsanız sorun olmadan güncellemeler gelecektir.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Raz3rs

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi 4C
Konular
7
Arkadaşlar Çince 7.3.1 çıktı. Global olarak 7.2 bile çıkmadı hala Stabilde. Stabil 7.3 ne zaman Globale çıkar acaba ?

Bllergl

Android Sever
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi4/MiBand1S
Konular
11
Arkadaşlar Çince 7.3.1 çıktı. Global olarak 7.2 bile çıkmadı hala Stabilde. Stabil 7.3 ne zaman Globale çıkar acaba ?
hocam bilmiyoruz merakla bekliyoruz güncelleme gelince forumda duyurusu yapılır zaten

mehmet20

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
mi4
Konular
58
Hocam bana 662 mb lik güncelleme geldi
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
burdan en son romu indire bastım 800lerde bir güncelleme indirdi yükledim ama hç birşey değişmedi birde en son romu indir dediğim zaman yine indiriyor sorun nedir
7.5.1 kararlı android 6.0 kullanıyorum

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hocam bana 662 mb lik güncelleme geldi
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
burdan en son romu indire bastım 800lerde bir güncelleme indirdi yükledim ama hç birşey değişmedi birde en son romu indir dediğim zaman yine indiriyor sorun nedir
7.5.1 kararlı android 6.0 kullanıyorum
Bu bir sorun değil. En son romu indir seçeneği zaten cihazda da yüklü olan en son romu indirir. Bu işlemi her yaptığınızda aynı romu indirip durursunuz.

MI PAD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt