Yardım mi4 tuşlar hakkında

beretta35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
3
Arkadaşlar bir yıldan fazladır mi4 kullanıcısıyım global sabit sürüm kullanıyorum. Sizlere danışmak istediğim konu şudur; home tuşuna bastığımda menü tuşunun görevini yapmakta Yani menü tuşu ile home tuşu aynı görevi yapıyor uygulamalardan çıkacagımda home tuşu bir işe yaramıyor ne yaptıysam düzeltemedim bunun çözümü sizce ne dir? Şimdiden teşekkürler.

beretta35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
3
beretta35 hocam sıkıntınız donanımsal gibi duruyor. Yani fiziksel tuşların bulunduğu alt panelde bir sıkıntı varmış gibi. Belki telefonu açıp bir iki dakikada çözülebilecek bir şeydir belki de parça değişimi gerekir. Açmadan söylemek zor.

Bir ihtimal yazılımsal da olabilir. Öncelikle sw33tking hocamın vermiş olduğu videoda anlatılanları bir deneyin. Eğer olmazsa Mi Flash wipe all diyerek ile fastboot rom yüklemesi yapın. Eğer bunlardan sona çözülmezse kesin olarak donanımsaldır diyebiliriz.

Cantara hocam, Mi flash wipe all diyerek fastboot rom yüklemesini daha önce yapmıştım bir değişiklik olmadı zaten denendi :) banada donanımsal gibi geliyor ama bu konu hakkında bana yardım edebilecek ya da alt paneli bulabileceğim bildiğiniz site ve ya yönlendirebileceğiniz birileri var mıdır? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Cantara hocam, Mi flash wipe all diyerek fastboot rom yüklemesini daha önce yapmıştım bir değişiklik olmadı zaten denendi :) banada donanımsal gibi geliyor ama bu konu hakkında bana yardım edebilecek ya da alt paneli bulabileceğim bildiğiniz site ve ya yönlendirebileceğiniz birileri var mıdır? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Hocam geçmiş olsun, maalesef donanımsal gibi duruyor. O panelden ve ekrandan bol bol değiştirmiş olan HiddeNKinG hocam daha net bir bilgi verebilir zannediyorum :)

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Hocam, video ki gibi denedim fakat bir değişiklik olmadı menü tuşu ile home tuşu yine aynı görevi görmekte. Teşekkür ederim.

Hocam geçmiş olsun, maalesef donanımsal gibi duruyor. O panelden ve ekrandan bol bol değiştirmiş olan HiddeNKinG hocam daha net bir bilgi verebilir zannediyorum :)

Hocam başka sürüm yazılımlarda da aynısını yapıyor mu?
rom içerisinde Tuş görevlerini belirleyen dosyalarla da oynanmış olabilir.(system/usr klasörü içindeki dosyalar) Buda Bi İhtimal ? Yoksa Emre Hocamın dediği gibi Donanımsal olabilir.

Oyla:

husoyildiz88

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Konular
10
Google playden:
all in one gestures programini indir hocam. Bide onunla tuslara komut ver bakalim ne yapcak tel

Oyla:
Üst Alt