Yardım mi4 tuşlar hakkında

beretta35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
3
Arkadaşlar bir yıldan fazladır mi4 kullanıcısıyım global sabit sürüm kullanıyorum. Sizlere danışmak istediğim konu şudur; home tuşuna bastığımda menü tuşunun görevini yapmakta Yani menü tuşu ile home tuşu aynı görevi yapıyor uygulamalardan çıkacagımda home tuşu bir işe yaramıyor ne yaptıysam düzeltemedim bunun çözümü sizce ne dir? Şimdiden teşekkürler.

beretta35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar - Ek ayarlar - Tuşlar yolunu izleyerek tuşların ve tuşlara uzun basma işlevlerini ayarlayabilirsiniz.

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam o menüde çok zaman (bir aydır uğraşıyorum) geçirdim fakat çözüm bulamadım

Oyla:

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
Hocam o menüde çok zaman (bir aydır uğraşıyorum) geçirdim fakat çözüm bulamadım
O menüde 1 aylık ne var hocam :)
Eğer oradan yapamadıysanız geliştirici/beta sürüme geçin bence, bende geliştirici sürüm var ve bir sıkıntı yok...

Oyla:

beretta35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O menüde 1 aylık ne var hocam :)
Eğer oradan yapamadıysanız geliştirici/beta sürüme geçin bence, bende geliştirici sürüm var ve bir sıkıntı yok...
Bu işi çözmek için zaman zaman uğraştığım için bir aydır uğraşıyorum oldu :) o dediğinide denedim fakat çözüm olmadı donanımsal bir hata diyecegim ama onada dilim varmıyor.

Oyla:

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
Telefon mi4 ve resmi sitedeki global/beta sürümdede (MIUI 7 Global 5.12.10 Beta) aynı sorun varsa malesef donanımsaldır hocam, donanımcı değilim ama başka açıklaması vardır diyen beri gelsin...Nereden aldınız telefonu,ben siteden aldım 6 ay kadar önce...

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
beretta35 hocam sıkıntınız donanımsal gibi duruyor. Yani fiziksel tuşların bulunduğu alt panelde bir sıkıntı varmış gibi. Belki telefonu açıp bir iki dakikada çözülebilecek bir şeydir belki de parça değişimi gerekir. Açmadan söylemek zor.

Bir ihtimal yazılımsal da olabilir. Öncelikle sw33tking hocamın vermiş olduğu videoda anlatılanları bir deneyin. Eğer olmazsa Mi Flash wipe all diyerek ile fastboot rom yüklemesi yapın. Eğer bunlardan sona çözülmezse kesin olarak donanımsaldır diyebiliriz.

Oyla:
Üst Alt