- Adım
- Çetin
- Cihazım
- Xiaomi 12TPro
- Meslek
- Bilgi Teknolojiler
- Konular
- 99
Re: RE: Cvp: Mi4 Türkçe Dil Yükleme Rehberi
Developers Rom, Miui tarafından çıkarılan ve geliştirme durumunda olan dolayısıyla üzerinde buglar bulunabilecek romlardır. Standart bir kullanıcının stable rom yüklemesi önerilir. Bunlar da buglardan arındırılmış, root v.s. olmayan belirsiz aralıklarla güncellenen romlardır.
Multi romlar ise, Developers romlara çoklu dil gömülmüş ve Xiaomi.eu tarafından hazırlanan romlardır. Yani her cuma günü miui tarafından yayınlanan Developers romlar, Xiaomi.eu tarafından alınıp içine çoklu dil eklenerek o gün akşamında yada ertesi gün indirmeye sunulur.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
ByKatre' Alıntı:cantara' Alıntı:semihus pid=15715 dateline=1420590922' Alıntı:miui 6 multilanguage stable bekliyorum 2 aydır ha geldi ha gelecek ortada bişey yok. İyi oldu bu sayede telefonu kullanmaya başlıycamTeşekkürler.
Bir sorum olacak size. Bir arkadaş "Multi romlar bağımsız geliştiriciler tarafından yapılıyor dolayısıyla her hangi bir sorun olma ihtimali daha yüksek." yazmış forumda. Multilanguage rom ile developer rom farklımıdır? Benim telefonda 5.1.2 geliştirici sürümü yazıyor. Ben ne kurmuş oldum şimdi?![]()
Hocam eğer romda Türkçe varsa multi rom, yoksa orjinal rom kullanıyorsunuzdur.![]()
Arkadaş şunu sormak istemiş. Benim de aklıma takıldı. Multı rom ile developher rom aynı şey mi?![]()
Developers Rom, Miui tarafından çıkarılan ve geliştirme durumunda olan dolayısıyla üzerinde buglar bulunabilecek romlardır. Standart bir kullanıcının stable rom yüklemesi önerilir. Bunlar da buglardan arındırılmış, root v.s. olmayan belirsiz aralıklarla güncellenen romlardır.
Multi romlar ise, Developers romlara çoklu dil gömülmüş ve Xiaomi.eu tarafından hazırlanan romlardır. Yani her cuma günü miui tarafından yayınlanan Developers romlar, Xiaomi.eu tarafından alınıp içine çoklu dil eklenerek o gün akşamında yada ertesi gün indirmeye sunulur.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk