Mi4 Stock recovery zip dosyasını görmüyor.

osmanali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi Mİ4
Konular
55
Merhabalar kullanmakta olduğum mi4 e klavye flashlamak istiyorum fakat stok recovery de sürekli [font='Open Sans', sans-serif]"Can't find update.zip in sdcard"
[font='Open Sans', sans-serif]Please rename the update pack to update.zip and put it to the root directory of SD Card" hatasını alıyorum. Zip dosyasının adını update.zip olarak değiştirdim dahili hafızanın ana dizinize de kopyaladım fakat sonuç aynı konu hakkında bilgisi olan varmı?  :S

osmanali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi Mİ4
Konular
55
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
catlax66' Alıntı:
Cwm recovery yükleyerek deneyin.

Hızlı cevap için teşekkür ederim catlax66 hocam. Stock recovery ile mümkün değil yani.

Oyla:

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
@osmanali hocam sıkıntı değil her türlü konuda yardım etmek isteriz, umarım yardımcı olabiliyoruzdur. Hocam genel olarak stock recovery başarılı değil, costum recovey kullanmanızdan yanadır tavsiyem, stock recovery den ziyade güncelleyici uygulamasından .zip inizi yüklemeyi deneyebilirsiniz imzasında sıkıntı yoksa yükleyecektir diye tahmin ediyorum.

Oyla:

osmanali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi Mİ4
Konular
55
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
catlax66' Alıntı:
@osmanali hocam sıkıntı değil her türlü konuda yardım etmek isteriz, umarım yardımcı olabiliyoruzdur. Hocam genel olarak stock recovery başarılı değil, costum recovey kullanmanızdan yanadır tavsiyem, stock recovery den ziyade güncelleyici uygulamasından .zip inizi yüklemeyi deneyebilirsiniz imzasında sıkıntı yoksa yükleyecektir diye tahmin ediyorum.

Detaylı bilgi için sağolun hocam tüm soru işaretlerini sayenizde kafamdan sildim. Güncelleyici başarısız oldu cwm kurup deneyeceğim.
Hayırlı günler

Oyla:
Üst Alt