Yardım Mİ4 siyah ekranda kalıyor

natalius

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
mi 5s
Konular
18
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
hatırlamıyorum
Telefon Modeli
mi4s
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar mi4 cihazım açılış sayfasında kalıyor (siyah ekran) . Mİ logosu devamlı yanıp sönüyor ama tel başlamıyor.Ne yapmalı nasıl yapmalıyım yardımcı olacakları şimdiden çok çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Donanımsal arıza malesef

Oyla:

natalius

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
mi 5s
Konular
18
Arkadaşlar pili değiştirdik.Sorun çözüldü.Yalnız telefon pil değişiminden sonra recoverye geçti.(Bu arada Mİ4LTE de bootloader kilidi yokmuş bunuda öğrendim) .Yazılım atan bir arkadaşa gösterdim.Nasıl yaptı bilmiyorum ama telefonun Android sürümü 4.0.1 iken şimdi 6.0.1 olmuş ayrıca MIUI sürümüde MIUI GLOBAL 8.2 (8.2.1.0) a yükselmiş.Daha önce android sürümü sebebiyle çalışmayan e-devlet, e-nabız daha birkaç program android sürüm yükselince çalışmaya başladı. Şimdi benim merak ettiğim Mİ PC Suit veya Mi Flash sadece Android sürüm olarak olarak 4.0.1 e izin verirken bu arkadaş 6.0.1 'i nasıl yüklemiş?

Oyla:

nasml09

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nasml09
Cihazım
Redmi note 4x
Konular
24
Arkadaşlar pili değiştirdik.Sorun çözüldü.Yalnız telefon pil değişiminden sonra recoverye geçti.(Bu arada Mİ4LTE de bootloader kilidi yokmuş bunuda öğrendim) .Yazılım atan bir arkadaşa gösterdim.Nasıl yaptı bilmiyorum ama telefonun Android sürümü 4.0.1 iken şimdi 6.0.1 olmuş ayrıca MIUI sürümüde MIUI GLOBAL 8.2 (8.2.1.0) a yükselmiş.Daha önce android sürümü sebebiyle çalışmayan e-devlet, e-nabız daha birkaç program android sürüm yükselince çalışmaya başladı. Şimdi benim merak ettiğim Mİ PC Suit veya Mi Flash sadece Android sürüm olarak olarak 4.0.1 e izin verirken bu arkadaş 6.0.1 'i nasıl yüklemiş?
eğer resmi olarak android 6.0.1 bu cihaz için yoksa portlanmış bir rom kurmuş olabilir.

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Ben yazmıştım fastboota aldıktan sonra direk rom kurabilirsiniz diye... Neden kilit olmadığını yeni öğrenmiş oldunuz ki... Verilen cevapları okumayacaksanız hiç yazmayalım facepalm~~

Mi4 için Android 6 resmi olarak verilmiş durumda zaten. Cihaz Android 4 ile çıkmıştı ve sonrasında iki adet android güncellemesi aldı. Siz telefonu hiç güncellememiştiniz galiba... Eğer farklı romlar denemek isterseniz aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

Oyla:

natalius

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
mi 5s
Konular
18
Ben yazmıştım fastboota aldıktan sonra direk rom kurabilirsiniz diye... Neden kilit olmadığını yeni öğrenmiş oldunuz ki... Verilen cevapları okumayacaksanız hiç yazmayalım facepalm~~

Mi4 için Android 6 resmi olarak verilmiş durumda zaten. Cihaz Android 4 ile çıkmıştı ve sonrasında iki adet android güncellemesi aldı. Siz telefonu hiç güncellememiştiniz galiba... Eğer farklı romlar denemek isterseniz aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

Hocam iyide pili değişmeden önce benim cihaz fastboota geçiyor ama ilerlemiyor kapanıyordu; nasıl room kuracaktımki? Tüm güncellemeleri aldım.En son Android 4 oluyordu kesinlikle eminim yükselmiyordu Mi PC Suitten denmiştim.

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Hocam iyide pili değişmeden önce benim cihaz fastboota geçiyor ama ilerlemiyor kapanıyordu; nasıl room kuracaktımki? Tüm güncellemeleri aldım.En son Android 4 oluyordu kesinlikle eminim yükselmiyordu Mi PC Suitten denmiştim.
Fastbootta zaten ilerleme olmaz hocam. Fastboottan rom almamasının pil ile ilgisi yok. Pili çıkardığınızda bile bu cihaza fastboot üzerinden rom yükleyebilirsiniz, öylesine sorunsuz bir cihazdır. :)

Kullandığıız PC suitte veya daha önce yüklü romda sıkıntı vardır o zaman hocam. Bu cihaz için Android 6 2018'de resmi olarak yayınlandı. Verdiğim linkteki romlar da stock, Xiaomi tarafından yayınlanmış olan romlar. Keşke bu uygulama açılmama sorunlarını yaşadığınızda yazmış olsaydınız, boş yere çözüm için beklemek zorunda kalmışsınız.

Oyla:
Üst Alt